Uriage Hyseac SOS pasta, 15 g

<strong>Uriage Hyseac SOS pasta je odlična nočno negovalna maska z intenzivnim učinkom. <br></strong> Uriage Hyseac SOS pasta je odlična nočno negovalna maska z intenzivnim učinkom.
516937 3231

Ocene in mnenja

Opis

Uriage Hyseac SOS pasta je odlična nočno negovalna maska z intenzivnim učinkom.

Izdelek Uriage Hyseac je namenjen za intenzivno negovanje mastne do mešane kože obraza. Nega je primerna za nočni tretma in deluje najbolje takrat, ko vaša koža počiva. Izdelek pripomore k hitrejšemu zorenju mozoljave kože, ob enem pa kožo tudi globinsko čisti.

Uriage Hyseac SOS pasta vsebuje zeleno pasto narejeno iz zelene gline, vsebuje pa tudi čistilno olje navadnega skrilavca, ki pripomore k intenzivnemu čiščenju kože obraza.

Pasta je prijetne teksture ter kakor nalašč za intenzivno higieno ter regeneracijo mladostne kože.

Uporaba Uriage Hyseac SOS paste

Izdelek je namenjen točkovnemu nanašanju. Pasto nanesite točkovno na sam mozoljček, nakar pustite, da čistilna pasta deluje in neguje površino kože.

Prednosti Uriage Hyseac SOS paste

- vsebuje ihtiol,
- pospešuje zorenje aken,
- omehča nastale brazgotine
- deluje hitro in enostavno
- rezultati vidni že po dveh nočeh

Za koga je izdelek primeren?

Uriage Hyseac SOS pasta je primerna za najstnike in tudi odrasle. Ker vsebuje cinkov oksid, zeleno glino ter ihtiol, pripomore k hitremu izboljšanju. Vsebnosti eteričnega olja čajevca pa preprečuje rast mikroorganizmov na površini kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

O nastajajočem projektu se pogovarjam s starši in učitelji na osnovnih in srednjih šolah, med katerimi naj bi se oblikovale skupine mentorjev za delo z mladimi. Razmišljam namreč o delu s prostovoljno oblikovanimi skupinami na društveni (neformalni) ravni, saj se mladi bolje odzivajo, ko se odrasli dejavno vključujemo v dogajanje in ne le opravljamo neko strokovno dejavnost zanje. Na začetku računam na podporo šol kot vladnih ustanov, saj gre za pomoč pedagogom. Morda bodo kasneje te projektne naloge prerasle v mladinske delavnice oz. v izvenšolske dejavnosti, morda celo v izbirne vsebine. Vse je možno.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja