Uriage Isodense krema, 50 mL

Z učinkovitim, dolgotrajnim in optimiziranim delovanjem proti gubam in suhi koži. Z učinkovitim, dolgotrajnim in optimiziranim delovanjem proti gubam in suhi koži.
24174 24174

Ocene in mnenja

Opis

Dermatološka anti-age nega za zrelo kožo po 45. letu. Z učinkovitim, dolgotrajnim in optimiziranim delovanjem proti gubam in suhi koži. Inovativne sestave, omogoča največjo toleranco za vsak tip kože, tudi za najobčutljivejšo. Deluje proti globokim gubam in popuščanju kože, ki sta posledica počasnejšega metabolizma celic in razgradnje elastinskih vlaken v koži. Inovacija iz Laboratorija Uriage – tehnologija mikrodifuzije omogoča popolno prilagoditev sestave zreli koži in temelji na prilagojeni galenski teksturi multilamelarne biomimetične emulzije. Zaradi tega je sestava izdelka stabilnejša, sestavine se sproščajo postopoma, delovanje na probleme zrele kože pa je dolgotrajno. Nežnega vonja in rožnate barve.

Glavne sestavine Uriage Isodense kreme

2 aktivni sestavini s sinergijskim delovanjem proti staranju kože in pojavom gub – kompleks ISO-3R in Denseine. Patentirani kompleks ISO-3R vsebuje Uriage termalno vodo, ščiti in stimulira sintezo hialuronske kisline in kolagena v koži ter deluje antioksidativno. Peptid Denseine stimulira 2 fiziološka mehanizma, ki delujeta proti popuščanju kože: spodbuja sintezo elastina in omogoča, da se vlakna elastina enakomerno in enotno povežejo, s čimer se koži povrne elastičnost in prepreči popuščanje tkiva. Uriage termalna voda ščiti kožno bariero, pomirja in vlaži. Karite maslo globinsko hrani, hialuronska kislina in glicerin vlažijo. Vitamin E pa deluje antioksidativno.

Uporaba Uriage Isodense kreme

nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu, samostojno ali po uporabi Uriage Isodense seruma. Brez parabenov!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede