Uriage Isodense krema za področje okrog oči, 15 mL

Dermatološka anti-age nega za zrelo kožo po 45.letu. Dermatološka anti-age nega za zrelo kožo po 45.letu.
491071 24176

Ocene in mnenja

Opis

Dermatološka anti-age nega za zrelo kožo po 45.letu. Inovativne sestave, omogoča največjo toleranco za vsak tip kože, tudi za najobčutljivejšo. Deluje proti globokim gubam in popuščanju kože, ki sta posledica počasnejšega metabolizma celic in razgradnje elastinskih vlaken v koži. Inovacija iz Laboratorija Uriage – tehnologija mikrodifuzije omogoča popolno prilagoditev sestave zreli koži in temelji na prilagojeni galenski teksturi multilamelarne biomimetične emulzije. Zaradi tega je sestava izdelka stabilnejša, sestavine se sproščajo postopoma, delovanje na probleme zrele kože pa je dolgotrajno. Krema polni gube, učvrsti, hrani in vlaži kožo. Deluje proti temnim podočnjakom in zateklosti okrog oči. Žametne teksture, brez olja. Osveži in gladi kožo okrog oči.

Glavne sestavine Uriage Isodense kreme

2 aktivni sestavini s sinergijskim delovanjem proti staranju kože in pojavom gub – kompleks ISO-3R in Denseine. Patentirani kompleks ISO-3R vsebuje Uriage termalno vodo, ščiti in stimulira sintezo hialuronske kisline in kolagena v koži ter deluje antioksidativno. To je edini kompleks, ki uravnava življenjski cikel hialuronske kisline od sinteze do zaščite. Peptid Denseine stimulira 2 fiziološka mehanizma, ki delujeta proti popuščanju kože: spodbuja sintezo elastina in omogoča, da se vlakna elastina enakomerno in enotno povežejo, s čemer se koži povrne elastičnost in prepreči popuščanje tkiva. Hialuronska kislina, skvalan in glicerin vlažijo, pigmenti za učinek mehkega fokusa zmanjšajo vidljivost gub.

Uporaba Uriage Isodense kreme

pazljivo nanesite zjutraj in zvečer na področje okrog oči. Začnite na notranji strani področja okrog oči proti navzven. Brez parabenov, brez dišav! Oftalmološko testirano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede