Uriage Isophy ampule za nos in oči, 36x5 mL

<strong>Uriage Isophy ampule za nos ali oči so povsen naravne kapljice, naravni fiziološki tonik, ki je primeren za intenzivno ter predvsem naravno nego. </strong> Uriage Isophy ampule za nos ali oči so povsen naravne kapljice, naravni fiziološki tonik, ki je primeren za intenzivno ter predvsem naravno nego.
23071 23071

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Uriage Isophy ampule za nos ali oči so povsen naravne kapljice, naravni fiziološki tonik, ki je primeren za intenzivno ter predvsem naravno nego.

Izdelek Uriage Isophy ampule so narejene iz naravne termalne vode, ki je pridobljena iz prečiščene vode Uriage. Voda obogati nosno/očesno sluznico s številnimi vitamini in mineralnimi snovmi.

Deluje pomirjujoče, odstranjuje adherirane bakterije in viruse, ker je izdelek namenjen rednemu izpiranju nosne/očesne sluznice deluje tudi blago antialergijsko, saj fizično odstranjuje vse morebitne alergene. Pršilo je priporočljivo za uporabo za zamašene nosnice pri dojenčkih, otrocih in odraslih, za kronični in alergijski rinitis in za pelodne alergije.

Uporaba Uriage Isophy ampul

Ampule Uriage uporabite glede na potrebo.

Oči
Uriage Isophy tekčino kapnite na površino sterilne gaze ter oko očistite s od nosu proti sencam. Za čiščenje in higieno drugega očesa uporabite novo sterilno gazico.

Nos
Čiščenje oziroma vlaženje nosu je enostavno. Kanite po nekaj kapljic pripravka v vsako nosnico. Ponovite po potrebi še 1 krat ali večkrat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja