Uriage termalna micelarna voda za normalno/mastno kožo, 250 mL

<strong>Uriage termalna micelarna voda za normalno oziroma mastno kožo je primerna za čiščenje občutljive kože s prekomernim izločanjem kožnega sebuma. <br></strong> Uriage termalna micelarna voda za normalno oziroma mastno kožo je primerna za čiščenje občutljive kože s prekomernim izločanjem kožnega sebuma.
12794 12794

Ocene in mnenja

Opis

Uriage termalna micelarna voda za normalno oziroma mastno kožo je primerna za čiščenje občutljive kože s prekomernim izločanjem kožnega sebuma.

Dermalni sebum je snov, ki nudi učinkovito vlaženje in zadržuje dermalno vlago v sami površini kože. Od časa do časa pa je produkcija kožnega sebuma prevelika, sebum kožo prekomerno masti, navzven pa se to vidi kot izrazito neprijetna namaščenost kože obraza.

Koža obraza se pogostoma sveti - zato je  od časa do časa najbolje, da odvečni sebum odstranite s površine. Micelarna raztopina tako deluje v popolni harmoniji, koža je zopet intenzivno očiščena, vi pa se boste počutili izjemno - koža obraza je tonificirana ter zopet prijetna.

Uporaba Uriage termalne vodice

Termalno vodico nanesite na površino kože obraza in predelov vratu. Kožo temeljito očistite z vlažno gobico oziroma kozmetično vatko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja