Uriage Tolederm krema, 50 mL

Pomirjujoča krema za kožo, ki burno reagira na zunanje vplive. Pomirjujoča krema za kožo, ki burno reagira na zunanje vplive.
547247 3264

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjujoča krema za kožo, ki burno reagira na zunanje vplive (klimatske spremembe, onesnaženje, stres, sonce)  ter na različne dermatološke in kozmetične izdelke.

Krema je brez dišav in brez parabenov. Klinično testirana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pomembno je opredeliti oba pojma: polje in dogajanje. Najbolj prikladna se zdi za razlago kvantna mehanika, čeprav postavlja na glavo veljavno znanost in razlaga pojave, ki niso znanstveno razložljivi. S kvantno fiziko lahko razložimo klasično fiziko _ ne pa obratno. Klasična fizika namreč opredeljuje celoto na podlagi raziskav sestavnih delov, kvantna fizika pa na podlagi pregledovanja celote sklepa o lastnostih sestavnih delov. Kvant je namreč dogodek, ki poteka v času in prostoru. Če se ne bi nič dogajalo, ne bi bilo ne kvantov, ne prostora, ne časa, ne nas. Prostor in čas sta torej izkustveno doživetje in sta v različnih delih vesolja različna; lahko ju torej le doživljam kot dogajanje. Kar težko si to predstavljam, ker sem še vedno vpet v linearno miselnost, kot mi jo ponuja Isac Newton ... Za razumevanje kvantne mehanike je namreč pomembno spoznanje, da stvarnost ne obstaja, ampak se dogaja. Morda bo s tem postal bolj jasen pojem polja in dogajanja v njem: tudi polje ne obstaja, ampak se lahko le dogaja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja