Uriage vodoodporen čistilec za odstranjevanje ličil, 100 mL

<strong>Uriage vodoodporen čistilec za odstranjevanje ličil je kozmetičen izdelek, ki je narejen za nežno odstranjevanje dekorativnih sredstev in nečistoč s površine kože obraza. <br></strong> Uriage vodoodporen čistilec za odstranjevanje ličil je kozmetičen izdelek, ki je narejen za nežno odstranjevanje dekorativnih sredstev in nečistoč s površine kože obraza.
750522 22742

Ocene in mnenja

Opis

Uriage vodoodporen čistilec za odstranjevanje ličil je kozmetičen izdelek, ki je narejen za nežno odstranjevanje dekorativnih sredstev in nečistoč s površine kože obraza.

Dvofazni čistilni tonik ne vsebuje nepotrebnih konzervansov, prav tako ne eteričnih olj, ki bi prekomerno iritirala površino kože. Izdelek je primeren za čiščenje celotnega obraza, prav tako tudi bližnjih predelov okoli oči.

Uriage dvofazni čistilec sestavljata dve fazi in sicer visoko učinkovita vodna faza cvetne vodice in Uriage termelne vodice in oljna faza z ekstraktom različnika. Oljna faza je primerna za odstranjevanje make upa in lipofilnih ličil.

Uporaba Uriage dvofaznega čistilca

Čistilec nanesite na površino kozmetične blazinice ter obrišite površino kože obraza. Kožo obrišite nežno, brez posebnega drgnjenja. Obrišite tudi veke, trepalnice in usta/ustnice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Uriage Uriage
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja