Urtekram balzam za lase brez vonja, 250 mL

Popolnoma naraven izdelek, brez vonja. Primeren za vse tipe las.<br> Popolnoma naraven izdelek, brez vonja. Primeren za vse tipe las.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
490865 19179

Ocene in mnenja

Opis

Urtekram balzam za lase brez vonj:

ZA VSE TIPE LAS

SESTAVINE:

olje mareličnih pečk, jojobino olje, olivno olje, izvleček pečk citrusov, citronska kislina, voda, rastlinski glicerin, kokosovo olje.

International list of ingredients (INCI)2010: Aqua, glycerin*, alcohol*, prunus armeniaca kernel oil*, cocoglycerides, simmondsia chinensis oil*, cetyl alcohol, cetearyl olivate, sorbitan olivate, zea mays starch*, glyceryl caprylate, brassica oleracea italica seed oil*, sodium citrate, citric acid, tocopheryl acetate.

* = ekološka pridelava.

V podjetju Urtekram podpirajo Fair Trade, pravično trgovino.

Ekološki izdelki so dobri za države v razvoju

Številne mednarodne študije kažejo, da ekološko kmetijstvo pomaga revnim kmetom v Afriki, Aziji in Južni Ameriki, ki tako proizvajajo več hrane in zaslužijo več denarja.

 V zadnjih letih so prednosti ekološkega kmetovanja spremenile življenje ter pogled na ekološko kmetovanje več sto tisoč kmetom v državah tretjega sveta. Po podatkih mednarodne organizacije za ekološko kmetovanje, imenovano IFOAM, se je število ekoloških kmetov po vsem svetu povečala na 1,8 milijona v letu 2010 - to je 400.000 več kot leto prej. Povečanje je večinoma potekalo v revnih državah tretjega sveta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Rentgensko slikanje

Rentgensko slikanje je ena najstarejših slikovnih preiskav telesa. Pod del telesa, ki ga želijo pregledati, položijo film, nato pa z rentgensko svetlobo presvetlijo telo. Rentgenski žarki preidejo skozi tkivo, zadenejo film in ga na tem mestu počmijo.

Ker so različna tkiva za sevanje različno prepustna, bo film bolj počrnel na mestu, kjer je tkivo dobro prepustno (na primer mišica), kot na mestu, kjer je slabo prepustno. Trdne strukture, kot so kosti, ovirajo prehajanje sevanja, zato so na rentgenogramu svetle barve.

Rentgensko slikanje je še posebej primemo za slikanje trdnih struktur, kot so kosti, za slikanje mehkih tkiv, kot so na primer jetra, pa ni primemo. Za prikaz določenih mehkih tkiv se lahko uporablja posebna tehnika, tj. rentgensko slikanje s kontrastnim sredstvom.

Med slikanjem morate mirovati, sicer slika ni ostra. Sevanju boste izpostavljeni manj kot sekundo, celoten postopek pa traja nekaj minut.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urtekram Urtekram
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja