Urtekram balzam za lase vrtnica, 250 mL

Naraven balzam za lase iz ekološke pridelave, obogaten z nežnim vonjem vrtnice.<br> Naraven balzam za lase iz ekološke pridelave, obogaten z nežnim vonjem vrtnice.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
19180 19180

Ocene in mnenja

Opis

Urtekram balzam za lase vrtnica:

ZA VSE TIPE LAS

SESTAVINE:

levulinska kislina, izvleček pečk citrusov, vanilna kislina, olje geranije, izvleček vrtnice, voda, kokosovo olje, rastlinski glicerin, olje mareličnih pečk, karitejevo maslo, koruzni škrob, rastlinski polisaharidi, citronska kislina.

International list of ingredients (INCI)2010:

Aqua, cetyl alcohol, glycerin*, prunus armeniaca kernel oil*, cocamidopropyl betaine, butyrospermum parkii butter*, zea mays starch*, xanthan gum, glyceryl caprylate, levulinic acid, citrus grandis seed extract, citric acid, sodium citrate, p-anisic acid, pelargonium graveolens oli* (aroma), rosa damascena extract*, tocopheryl acetate, citral", citronellol", geraniol", limonene", linalool".

* = ekološka pridelava.

V podjetju Urtekram podpirajo Fair Trade, pravično trgovino.

Ekološki izdelki so dobri za države v razvoju

Številne mednarodne študije kažejo, da ekološko kmetijstvo pomaga revnim kmetom v Afriki, Aziji in Južni Ameriki, ki tako proizvajajo več hrane in zaslužijo več denarja.

 V zadnjih letih so prednosti ekološkega kmetovanja spremenile življenje ter pogled na ekološko kmetovanje več sto tisoč kmetom v državah tretjega sveta. Po podatkih mednarodne organizacije za ekološko kmetovanje, imenovano IFOAM, se je število ekoloških kmetov po vsem svetu povečala na 1,8 milijona v letu 2010 - to je 400.000 več kot leto prej. Povečanje je večinoma potekalo v revnih državah tretjega sveta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Novotvorbe kosti

PRIMARNA KOSTNA RAKAVA OBOLENJA, KI VZNIKNEJO IZ CELIC KOSTNEGA TKIVA, SO REDKA. VELIKO POGOSTEJE SE S KOSTNIMI ZASEVKI V KOSTI RAZŠIRIJO RAKAVA OBOLENJA DRUGIH ORGANOV.

PRIMARNA RAKAVA OBOLENJA KOSTI

Rakava obolenja kosti, ki vzniknejo iz celic kostneg-a tkiva, so zelo redka. niajpogosteje se pojavijo v otroštvu in puberteti. Včasih se kaže družinska nagnjenost k pojavljanju teh obolenj.

KAJ BO STORIL ZDRAVNIK?

Običajno je treba tumor operativno odstraniti. Pri določenih oblikah kostnih rakov skušajo tumor pred operativnim posegom zmanjšati s kemoterapijo ali obsevanjem, Odstranjeni del kosti skušajo nadomestiti z notranjo protezo ali kostnim presadkom, v skrajnih primerih pa je treba okončin o amputirati. Po operaciji je pri določenih oblikah kostnih rakov potrebna še kemorerapija, da se uničijo še ostale rakave celice, predvsem zaselki.

(če je bilo zdravljenje dovolj obsežno. je možnost ponovitve bolezni majhna. Običajno se bolezen ponovi v prvih petih letih, pozneje pa redko. )

Kostni zasevki oziroma sckundarna rakava obolenja kosti nastancjo z zasevanjem rakavega obolenja drugih tkiv v kosti. So veliko pogostejši kot primarni kostni raki, pojavljajo pa se predvsem pri starejših ljudeh. pri katerih je večja verjetnost, da zbolijo za rakom. Največkrat v kosti zasevajo rak dojke, pljuč, prostate in jajčnikov. Zasevki se najpogosteje pojavijo v rebrih, medenici, lobanji in hrbtenici.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urtekram Urtekram
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja