Urtekram šampon za vse tipe las vrtnica, 250 mL

Šampon je primeren za vse tipe las.<br> Šampon je primeren za vse tipe las.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
472280 19239

Ocene in mnenja

Opis

Uporabljanje naravnih šamponov pokaže nov odnos do čistoče in hkrati do narave.

Očistite svoje lase  z dobro vestjo in pokažite drugim,  da upoštevate, ne samo svoje telo, temveč tudi okolje, ki čedalje bolj zahteva previdno in premišljeno obravnavo.

SESTAVINE:

voda, kokosovo olje, rastlinski glicerin, olje mareličnih pečk, karitejevo maslo, koruzni škrob, rastlinski polisaharidi, citronska kislina, levulinska kislina, izvleček pečk citrusov, vanilna kislina, olje geranije, izvleček vrtnice.

(INCI):

Aqua, aloe barbadensis gel*, cocamidopropyl betaine, coco-glucoside, sodium coco-sulfate, glycerin, levulinic acid, sodium cocoyl glutamate, p-anisic acid, rosa damascens extract*, sodium citrate, pelargonium graveolens oil* (aroma*), citral, citronellol", linalool", geraniol", limonene".

* = ekološka pridelava.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Odpravi jih z ugotovitvijo: Ne bojim se več, to zame ni več problem. Zato naj šolar preko igre uri svoje čute (položaj telesa, napetost mišic, voh, zaznavanje različnih zvokov in barv, dotik in okus), da bi ob tem prepoznaval svoja sedanja in morda tudi pretekla (pozabljena) doživljanja ter jih znal izražati z mimiko, igro, risbo, pripovedjo. S tem se uči sporočati svoje strahove, žalost, tesnobo, preplašenost, užaljenost, jezo, gnus in druga čustva. Od drugih udeležencev pa izve, kako ga oni doživljajo.

Šolarja v puberteti in mladostnika je treba še velikokrat opozoriti, naj išče oporo v sebi, ne v drugih, naj torej jasno zastavlja mejo med seboj in okoljem, da bi lažje presodil, čigav je nek problem. Sam zase se odloča v skladu z gestaltnim načelom: jaz sem jaz in ti si ti. Vsakdo si prizadeva dokončno pretrgati popkovnico z materjo ter postati samostojen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Urtekram Urtekram
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja