Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 12 in 132
Tip izdelka
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Tip kože
Predel uporabe
Čas uporabe
Mesto delovanja
Tip kreme
Namen uporabe

Vagheggi

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Vagheggi, Italija
Spletna stran: Vagheggi, Italija
Elektronski naslov: 

O znamki Vagheggi

Vagheggi je kozmetična znamka, ki je sinonim za profesionalno fitokozmetiko. Na voljo pa je prav vsem potrošnikom. Produkti znamke Vagheggi so odraz delovanja naravnih učinkovin ter inovativnih formulacij. Linije izdelkov so plod uspešnih raziskav in preciznosti med nadzorovanjem celotne proizvodne verige. Tako lahko zagotovijo, da je končni produkt zares odraz narave in neverjetne učinkovitosti.

Kozmetični izdelki Vagheggi

Vsi izdelki znamke Vagheggi na plano prinašajo vašo naravno lepoto. Znamka izkazuje spoštovanje in ljubezen do narave skozi številne izdelke, ki so namenjeni različnim tipom kože. Ne glede na vaše potrebe in želje, boste med mnogimi linijami znamke Vagheggi, našli nekaj za nego svoje kože.

Fitokozmetika je izhodišče za iskanje novih in novih načinov, da bo vaša koža zasijala v svoji lepoti. Glavni cilj izdelkov Vagheggi je maksimalna formulacija z uporabo naravnih surovin v sodelovanju z visoko izobraženimi strokovnjaki ter uporabniškimi potrebami. V svojih laboratorijih se namreč vedno znova srečujejo z izzivi, ki jih prinaša skrb za kožo in hiter tempo življenja.

V linijah znamke Vagheggi boste našli izdelke, ki so primerni za čiščenje kože. Med njimi je mnogo negovalnih izdelkov, pri čemer so nekateri specializirani za nočno delovanje, spet drugi so primerni za jutranjo nego. Prav tako pa linije izdelkov Vagheggi ponujajo posebne tretmaje, s katerimi boste lahko še dodatno nadgradili osnovno nego kože. 

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Vagheggi Delay Infinity tonik, 200 mL

31,80 €

Vagheggi Lime Vitamin C krema, 50 mL

43,80 €

Vagheggi 75.15 Precious losjon, 125 mL

37,80 €

Vagheggi Equilibrium krema za obraz, 50 mL

33,80 €

Vagheggi Lime Vitamin C serum, 50 mL

43,80 €

Vagheggi Rehydra vlažilni tonik, 200 mL

30,80 €

Vagheggi sončna krema ZF50+ UVA, 150 mL

36,00 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.