Valens IslaGel - 160 razprškov, 50 mL

<p>Valens IslaGel je inovativno 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pr&scaron;ila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje neposredno na mesto delovanja &ndash; v ustno votlino.</p>

Valens IslaGel je inovativno 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje neposredno na mesto delovanja – v ustno votlino.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
945005 7015

Ocene in mnenja

Opis

Valens IslaGel je unovativen povsem naraven gel, sestavljen predvse iz islandskega lišaja ter izvlečka ingverja. 

Valens IslaGel je inovativno 100 % naravno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje neposredno na mesto delovanja – v ustno votlino.

Izdelek vsebuje izvleček islandskega lišaja, ki se tradicionalno uporablja in prispeva k ohranjanju zdravih sluznic ust, grla in žrela. Izvleček na površini sluznice ustne votline, grla in žrela tvori zaščitni film in s tem zmanjšuje vpliv dejavnikov okolja, ki izsušujejo sluznico. (On hold Botanicals)

Ustno pršilo Valens IslaGel vsebuje tudi izvleček ingverja, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema (On hold Botanicals) in omogoča svež občutek v ustni votlini, medtem ko med in naravna aroma limone poskrbita za prijeten okus.

Valens IslaGel priporočamo vsem, ki želijo poskrbeti za sluznico ustne votline, grla in žrela, dobrodošel pa je tudi pri govorcih, pevcih, kadilcih in vseh, ki se zadržujejo v klimatiziranih prostorih.

• 100% naraven in brez konzervansov
• Za svež občutek v ustni votlini
• Dodana med in naravna aroma limone

Aktivne sestavine

4 razprški (1,2 ml) vsebujejo:

• 100 mg izvlečka islandskega lišaja

• 2,8 mg izvlečka korenike ingverja

Priporočen dnevni odmerek

4 razprški do 5-krat na dan

Izdelek je smiselno uporalbjati predvsem v hladnejših predelih leta. 

Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek so 4 razprški naenkrat. V primeru povečanih potreb lahko takšen odmerek ponovite do 5-krat na dan. Po uporabi pršilko obrišite.

Kaj uporabiti v času prehladnih obolenj oziroma v primeru intenzivne obremenjenosti glasilk?

Smiselno je vedno uporabiti snov, ki obloži predel ustne sluznice oziroma pomembnih predelov, ki so pomembni predvsem za ljudi, ki intenzivneje uporalbjajo glasilke, usta in podobno. 

Zdravje ustne votline je izrednega pomena, poskrbite zanjo. 

Opis izdelka je prispevalo podjetje: Valens d.o.o.

Priloge

Dodatni opis

Pakiranje: 50 ml PET plastenka, pakirana v kartonsko zloženko.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju.

Rok uporabe: 24 mesecev pri zgoraj navedenih pogojih, v originalni embalaži.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek so 4 razprški naenkrat. V primeru povečanih potreb lahko takšen odmerek ponovite do 5-krat na dan. Po uporabi pršilko obrišite.

Opozorilo: Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni

nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

GSE/TSE: Ta izdelek ne vsebuje in ni izdelan iz snovi s specifičnim tveganjem, kot je opredeljeno v Direktivi Komisije o

transmisivnih spongiformnih encefalopatijah (TSE) in goveji spongiformni encefalopatiji (GSE) za človeško hrano, zato je brez TSE/GSE.

GSO: Ta izdelek ni izdelan iz gensko spremenjenih surovin in ni predmet označevanja v skladu z uredbami Evropskega parlamenta 1829/2003 in 1830/2003.

Alergeni: Sestavine, prisotne v tem izdelku, ne vsebujejo alergenov, navedenih v Prilogi II (ES 1169/2011).

Proizvajalec: Valens Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija

Valens IslaGel ustno pršilo je proizvedeno v EU.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Gremo na luno
Spodbujajte otroke k ustvarjalni igri. Na začetku jim lahko predlagate nekaj zamisli in priskrbite predmete, s katerimi se lahko ustvarjalno igrajo. Pokažite jim, kako lahko na metli odletijo na luno, poiščejo škrate ali zgradijo grad. Kmalu se bodo v igro povsem zatopili. Običajno je za začetek povsem dovolj, če otroci dobijo nekaj preprostih igrač; kot so lonci in kozice, skledo vode ali pladenj z mivko. Nobene potrebe ni, da bi jim morali kupiti drage, že narejene igrače. Otroci uživajo, če lahko med igro odkrijejo svoj način igranja. 
Narediva jez
Otroci vseh starosti imajo radi veliko prostora zase in občutek svobode. Oboje dobijo na prostem. Pokažite jim, kako lahko raziskujejo svoje okolje in se pri tem zabavajo. 

Tudi za obogatitev okolja z zanimivimi stvarmi v adolescenci so dokazali, da odpravi posledice nekaterih škodljivih posledic prednatalnega stresa in stresa, ki je nastal ob ločitvi od matere po rojstvu. Socialno vedenje se je občutno izboljšalo, v možganih pa se je raven stresnih kemičnih snovi precej znižala. Mladostniki so bili tudi manj anksiozni. Skratka, spodbudno okolje lahko do določene mere odpravi škodljive vplive negativnih izkušenj iz zgodnjega življenjskega obdobja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Valens Valens
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov