Valens Propolis Natur ustno pršilo, 25 mL

Propolis Natur v ustnem pršilu je popolnoma naraven in primeren tako za otroke in odrasle. Propolis Natur v ustnem pršilu je popolnoma naraven in primeren tako za otroke in odrasle.
425478 32737

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Propolis Natur v ustnem pršilu je popolnoma naraven in primeren tako za otroke in odrasle.

Lastnosti ustnega pršila Propolis Natur

  • popolnoma naravno
  • preprosto za zaužitje
  • enostavno in natančno odmerjanje
  • primerno tudi za otroke od 1.leta dalje
  • prijeten okus
  • ne vsebuje alkohola
  • ne vsebuje glutena in laktoze
  • brez konzervansov

Delovanje in aktivne sestavine Propolis Natur

Popolnoma naravno ustno pršilo Valens Propolis natur je primerno tako za otroke kot odrasle. Preprosto doziranje skozi pršilko zagotavlja natančno odmerjanje in zelo zabavno uporabo tudi za otroke. Dodatno vas bo navdušil prijeten okus z naravno aromo limone in medu. Valens Propolis natur vsebuje standardiziran izvleček propolisa, ki zagotavlja točno določeno vsebnost bioflavonoidov v dnevnem odmerku in so izraženi kot galangin.

Propolis je zelo znan pridelek čebel, ki se pogosto pojavlja v domačih lekarnah. Že naši predniki so s pridom izkoristili vse njegove učinkovine. Propolis nastane iz smol, ki varujejo rastline pred okužbami. Čebele to smolo oplemenitijo z izločki svojih žlez. Smolam čebele dodajo tudi vosek, da je snov bolj lepljiva. Prav tako pa propolis vsebuje eterična olja in cvetni prah.

Za delovanje propolisa so ključni bioflavonoidi. Gre za snovi, ki jih tvorijo rastline za zaščito pred mikroorganizmi ter drugimi škodljivimi snovmi, čebele pa jih v propolis vnesejo skozi rastlinske smole. Kakovost propolisa je odvisna od bioflavonoidov. Ti prav zaradi svojih lastnosti v naši prehrani dobivajo vedno večjo vrednost. Njihova vrednost v propolisu je kvantitativno ovrednotena.

Zaužijte Propolis natur v jesensko zimskih mesecih, ko je povečano tveganje za okužbe in prehladna obolenja. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila tudi ob povečanih psihofizičnih obremenitvah.

Tabela sestavin

Aktivne sestavine v 4 razprških (0,8 ml): propolis: 39 mg (od tega bioflavonoidi izraženi kot galangin: 2.5 mg).

Sestavine: voda, med, tekoči ekstrakt propolisa (28 %), emulgator: glicerol, naravna aroma limone.

Jemanje prehrasnkega dopolnila

Priporočen dnevni odmerek so 4 razprški

Pred zaužitjem embalažo dobro pretresite. Ob prvi uporabi morate na pršilko trikrat pritisniti, da bo pričela z delovanjem. Po uporabi pršilko obrišite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Valens Valens
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja