x
Vse kategorije
Valens Quvital Q10 50 mg kapsule, 30 kapsul
Valens Quvital Q10 50 mg kapsule, 30 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Valens Quvital Q10 50 mg kapsule, 30 kapsul

Proizvajalec: Valens
Koencim Q10 s povečano vodotopnostjo in biorazpoložljivostjo.
Cena: 17,05 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Barbara; | 1. 04. 2018 16:56
Kvaliteta
Podporam slovensko in kupijem valens izdelke

Opis

Koencim Q10, znan tudi kot ubikinon (Co Q10), je v maščobah topna, vitaminu podobna snov. Prisoten je v vsaki celici našega organizma.

Priporočeni odmerek bioaktivnega Q10 je od 30 do 100 mg na dan, ki jih je treba razdeliti v odmerkih s hrano. Prehransko dopolnilo pripomore k ohranjanju optimalne ravni koencima Q10 v telesu.

Posebna prednost izdelka je ta, da je biološka uporabnost izdelka kar do 4 krat večja, kot v primerjavi z navadnim in nemodificiranim Q0 koencimom.

Vitamina B1 in B2 iz skupine vitaminov B kompleksa prispevata k intenzivnemu sproščanju energije iz telesnih celic.

Prehransko dopolnilo je primerno za vse tiste osebe, ki čutijo povečane potebe po teh vitaminih in koencimu.

Riboflavin, ki je prav tako prisoten v kapsulah Valens Quvital 50 mg forte pa pripomore k zmanjševanju izčrpanosti človeškega telesa ter posledično k njegovi večji vitalnosti. Ob enem pripomore k vitalnosti rdečih krvničk ter normalizira stanje mukoznih membran v človeškem telesu.

Odmerjanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 1 kapsulo tekom celotnega dne, s kozarcem vode.

Ne vsebuje želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

 

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Maščoba
Maščoba ni enaka maščobi

Noben sestavni del hrane nima tako burne zgodovine kot maščoba. Veliko tisočletij je bila zaželena kot okusna rešiteljica življenja in hraniika energije. Kdor se je lahko zredil, je imel večje možnosti za preživetje v obdobju periodičnih lakot. Poceni maščobo, ki jo lahko namažemo na kruh (margarino), so razvili leta 1869 za vojake francoske vojske. Maslo je bilo namenjeno tistim, ki so bolje zaslužili, prav tako svinjska mast. Sok pečenke je moral teči v potokih, kokošja juha pa se je morala svetiti od »cinkov«. Se po koncu druge svetovne vojne so posebni inšpektorji preverjali, ali kuharji v restavracijah dodajo jedem dovolj maščobe. Ta podoba sveta, prijazna do maščob, se je obdržala še do 70. let 20. stoletja, dokler ni delovna skupina mladih akademikov, ki naj bi se domislila pravih strategij za izkoreninjenje lakote v ZDA, povzročila radikalen preobrat. Ker se je zdela ta težava - vsaj doma - v veliki meri rešena, so iskali novega sovražnika zdravja - in ga našli v maščobah. Od objave ameriških prehrambnih ciljev leta 1977 so maščobi naprtili odgovornost za skoraj vse, kar je bilo povezano z boleznijo in s smrtjo. Izdelki z nizko vsebnostjo maščobe in izdelki »Iight« so postali simbol zdravja. Šele v zadnjem času se nihalo spet močneje obrača v nasprotno smer. Maščobam prijazne diete, kot so Montignac ali Atkins, so v razcvetu in prehrambna znanost namesto izogibanja maščobam priporoča uživanje zdravih maščob. Številne raziskave so namreč pokazale, da nikakor ni nujno, da je zaužitje velike količine maščob škodljivo za zdravje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Quvital Q10 100 mg, 30 kapsul

21,74 €

Valens Kolagen Premium tekočina, 300 mL

18,20 €

Valens D 2000 ustno pršilo, 25 mL

9,27 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.