Varovanje podatkov

Za spletno lekarno www.moja-lekarna.com so vsi prejeti osebni podatki uporabnikov in kupcev spletne lekarne zasebni in zaupni, prav tako pa poskrbimo, da bo vsak nakup v naši spletni lekarni varen. Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, po elektronski pošti ali telefonu shranimo na varno mesto na strežniku, zaščiteno z geslom in z omejenim dostopom. Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.moja-lekarna.com varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe in dostave vašega naročila. Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene kot pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam. Opozorilo: opozoriti želimo le, da za namene dobre obveščenosti in sploh zmožnosti dostave vaše podatke (naslov dostave in kontaktno številko) zapišemo na samo paketno pošiljko.

Pri KLICU 2 vas pošta Slovenije po sprva nedostavljeni pošiljki obvesti telefonsko, da je vaš paket na voljo za prevzem. V kolikor želite, da vašega telefonskega kontakta (iz kakršnih koli razlogov) ne pišemo na pošiljko, nam to pravočasno sporočite in upoštevali bomo vaše želje. Morebitna vprašanja o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja naše spletne trgovine naslovite na elektronski naslov [email protected].

Uporabljamo piškotke!×