Velikost pene: 42 x 42 x 7 cm

<strong>Antidekubitusna blazina iz dvojne spominske pene KC93 je blazina, ki je polnjena s posebno spominsko peno. </strong> Antidekubitusna blazina iz dvojne spominske pene KC93 je blazina, ki je polnjena s posebno spominsko peno.
518506 30145

Ocene in mnenja

Opis

Antidekubitusna blazina iz dvojne spominske pene KC93 je blazina, ki je polnjena s posebno spominsko peno. Blazina je narejena iz dveh spominskih pen, ki imajo različni prilagojeni trdoti.

Spominska pena na zgornji strani antidekubitusne blazine, ki je v stiku z uporabnikom nudi odlično antibakterijsko zaščito; material iz katerega je zgornja plast narejena je neobčutljiv na vlago, nepremočljiv, zaščiten pred vdorom glivic. Blazina je prijetna na dotik ter omogoča enakomerno porazdelitev teže po celotni površini.

Spominska pena na spodnji strani je narejena iz materiala, ki zmanjšuje možnost drsenja, zaprta pa je s posebno snemljivo prevleko. Prevleka omogoča hitro snemljivost s pomočjo posebnih zadrg.

Maksimalna obremenitev, ki omogoča, da izdelek še vedno opravlja svojo funkcijo je 120 kilogramov.

Sestava antidekubitusne blazine

Blazina je perforirana pena debeline 4 cm z gostoto 40 kg/m3 kateri je dodana dodana zaradi stabilnosti in višje obremenilnosti še ekspandirana in perforirana pena debeline 3 cm z gostoto 55 kg/m3.
Perforacija blazine omogoča enostavno uhajanje zraka ob obremenitvi ter ob enem normalno zračnost izdelka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja