VeloWalker Red otroški poganjalec

VeloWalker je otroško kolo, brez pedal. Namenjena je predvsem otrokom, ki že znajo solidno hoditi, ne znajo pa še upravljati navadnega kolesa. VeloWalker je otroško kolo, brez pedal. Namenjena je predvsem otrokom, ki že znajo solidno hoditi, ne znajo pa še upravljati navadnega kolesa.
20314 20314
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

VeloWalker je otroško kolo, brez pedal. Namenjena je predvsem otrokom, ki že znajo solidno hoditi, ne znajo pa še upravljati navadnega kolesa. Vaš otrok bo tako pridobil občutek za ravnotežje in ob enem rekreiral svoje telo. Tako je prehod na pravo kolo in to brez dodatnih koleščkov še toliko lažji.

VeloWalker poganjavci so namreč izdelani v Nemčiji in sicer v mestu Berlin. Natančnost in elegantna oblika daje vašemu otroku poseben ponos - da le-ta še posebno rad telovadi z njim.
Barva s katero je poganjalec prebarvan temelji na vodni osnovi, in tako ne škoduje okolju in vapemu otroku.
Kolesa so izdelana zelo kakovostno saj vsebujejo ležaje, ki omogočajo vrhunsko vodljivost in vrtenje koles brez dodatnega nepotrebnega trenja, ki bi otroku odvzel voljo do nadaljnje vadbe.

Pomni:
V videu pod sliko proizvoda je prikazana karakteristika in enostavna vodljivost poganjalcev VeloWalker. Tako si pred morebitnim nakupom še lažje predstavljate produkt, ki je po svoji naravi kvaliteten in dovršen!


VeloWalker vsebuje kolesa velikosti 12 inčev in so napihljivega tipa.
Dokupite lahko seveda tudi manjša kolesa (primerna bi bila 10 inčna)

VeloWalker vsebuje sedež, ki je zelo udoben. To je še posebej pomembno za otroka, da le-ta ne izgubi volje pred nadalnjo vadbo. Sedež je namreč obložen z mehkimi materiali (trpežnim usnjem) - višina sedeža pa se lahko ročno uravnava brez posebnega dodatnega orodja.

Prednosti poganjalcev VeloWalker

izrdena vodljivost
mehkost sedeža
obračanje v kotu do 45 stopinj v obe smeti
primeren za vožnjo po vašem stanovanju
domiselna oblikovanost krmila
zaščita pred priprtjem prstov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VeloWalker VeloWalker
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja