Venobis Anti Aging olje, 50 ali 200 mL

Venobis anti-aging olje je na voljo po 50 ali 200 mL (v dveh različnih velikostih) - ena je potovalna, druga verzija pa bolj primerna za redno uporabo.
6936 6936

Ocene in mnenja

Opis

Venobis anti-aging olje je na voljo po 50 ali 200 mL (v dveh različnih velikostih) - ena je potovalna, druga verzija pa bolj primerna za redno uporabo.

Olje je primerno predvsem za nego mladostne kože,  je dermatološko testirano in vsebuje certifikat bdih. Kozmetično olje spada v skupino izdelkov kozmetike Venobis, ki predstavlja naravno kozmetiko za nego in celovito oskrbo kože. To regenerativno olje Venobis je sestavljeno in številnih olj kvalitetnega izvora.

Tako jojobino in mandljevo olje regenerirata poškodovano kožo; arganovo ter oljčno olje delujeta na mikro nivoju, saj imata sposobnost obnavljanja poškodovane kože.

Anti-aging olje vsebuje tudi olje koromača, muškatnega žajblja, verbene in oljčno olje; vsa našteta olja delujejo sinergistično med seboj. Njihova glavna naloga pa je anti age učinek na celice kože obraza in telesa.

Kako uporabiti kozmetični izdelek?

Mešanica kvalitetnih sinergistično delujočih olj omogoča intenziven učinek proti staranju.
Da bi bilo delovanje te inovativne mešanice še bolj uspešno je nujno, da masažno olje dobro in temeljito vmasirajte v površino kože željenega predela.

Z nanosom kozmetičnega izdelka bo vaša koža zopet prijetna na otip, privlačna ter v primeru suhe kože tudi intenzivno navlažena.
Ohranjanje svežega prijetnega videza je ena izmed prioritet izdelka, koža ostane mladostna še nekaj časa.

Priloge

Sestavine

Jojoba wax, helianthus annus, cathamus tinctoris, prunus dulcis, macadamia ternifolia, hydrogenated peanut oil, olea europaea, aloe barbadensis, calendula officinalis, argania spinosa, oenothera biennis, litsea cubea, foeniculum vulgare, salvia sclarea.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Dvokrilci imajo na sprednjem delu oprsja par membranskih kril. Drugi par je zakrnel v utripače ali hal tere, ki imajo najbrž vlogo ravnotežnega organa. Povečini se hranijo z rastlinskimi in drugimi sokovi, nekatere vrste pa sesajo kri. V življenjskem ciklusu imajo popolno preobrazbo. Iz jajčeca se iz leže ličinka, ki se zabubi. Iz bube se izleže odrasel insekt, imago. Medicinsko pomembni dvokrilci so komarji, flebotomi, obadi, mušice in muhe.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja