Venobis AntiAging - potisni mehanizem, 50 mL

Krema Venobis je kozmetični proizvod namenjen predvsem za nego zrele kože. Krema globinsko navlaži kožo, pomiri prekomerno razdraženo in srbečo kožo. Krema Venobis je kozmetični proizvod namenjen predvsem za nego zrele kože. Krema globinsko navlaži kožo, pomiri prekomerno razdraženo in srbečo kožo.
454494 6937

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: slika je zgolj simbolična; krema je pakirana v embalažo s pritisnim mehanizmom.

Krema Venobis je kozmetični proizvod namenjen predvsem za nego zrele kože. Krema globinsko navlaži kožo, pomiri prekomerno razdraženo in srbečo kožo v kolikor je srbečica kože signifikanten problem. Venobis krema je poznana kot ena izmed najbolj primernih krem za tovrstne težave s srbečico.

Krema je sestavljena iz številnih kvalitetnih sestavin - plmenitijo jo skrbno izbrana olja in druge komponente, ki kožo regenerirajo. Tako krema vsebuje arganovo olje in svetlinovo olje, aloe vero, olje sandalovine, cedre in prijetno aromo pomarančnih cvetov ali nerolija.

Posebne arome kozmetične kreme so sledeče:

ekstrakt nerolija, esenca vrtnice, jasmina, mete in ožepka sinergistično tvorijo prijetno esenco, ki pomirja. Sestavine, ki plemenitijo kozmetični izdelek so še voda in glicerin, ki oba kožo globinsko navlažita.

Izdelek je dermatološko testiran in je certificiran s priznanim certifikatom bdih.  Kozmetična krema ne povzroča alergijskih odzivov, krema je hipoalergena.

Uporaba kozmetične kreme

Za namene regeneracije in pomirjanja
Za lajšanje morebitne srbečice
Za razdraženo in problematično kožo
Za atopičen tip kože, ki je prekomerno občutljiv in suh ter posledično razdražen
Za kožo, ki je konstantno srbeča in problematična

Posebna opozorila:

Kremo hranite na varnem prostoru, shranjeno pred dosegom otrok.

Način uporabe kreme Venobis

Pred nanosom kreme poskrbite, da bo vaša koža čista in sveža, saj le tako poskrbite, da bodo vse sestavine enostavno prehajale kožno bariero.

Kremo nanašajte zjutraj in/ali zvečer
Nanesite ustrezno količino, ki je s pomočjo prsnih blazinic prijetno vmasirajte v površino kože. Vaša koža se bo počutila fenomenalno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Komarji

Odrasli komarji imajo telo iz glave, oprsja in zadka. Na oprsju so trije pari končin in par kril. Na krilih so luske in žile, po katerih lahko razpoznamo vrste. Samice imajo dolge ustne dele, ki so prilagojeni na vbadanje in sesanje krvi. Samci ne morejo vbosti skozi kožo, hranijo se povečini z rastlinskimi sokovi. Njihov življenjski ciklus traja približno dva tedna. Odrasla samica živi dva do tri tedne, samec pa mnogo manj. Poznamo več kakor 2000 vrst komarjev. Komarji so biološki vektorji virusov, praživali in helmintov. Medicinsko so pomembni rodovi Anopheles, Culex in Aedes. Nekatere vrste teh komarjev živijo tudi pri nas, predvsem v toplejših krajih.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov