Venobis BodyFit energijsko prevodna krema, 30, 100 ali 200 mL

Venobis BodyFit energijsko prevodna krema je na voljo v treh različnih velikostih - te so sledeče: 30 100 ali 200 mL, pri čemer je le velika v obliki potisnega mehanizma. Krema venobis bodifit je na voljo za nego celulitne kože, namenjena pa je tudi za izboljšanje tonusa le-te.
6939 6939

Ocene in mnenja

Opis

Venobis BodyFit energijsko prevodna krema je na voljo v treh različnih velikostih -  te so sledeče: 30 100  ali 200 mL, pri čemer je le velika v obliki potisnega mehanizma. Krema venobis bodifit je na voljo za nego celulitne kože, namenjena pa je tudi za izboljšanje tonusa le-te.

Kaj je celulit in zakaj nas moti?

Celulit je ponavadi voda/medceličnina ujeta med plasti maščobnih celic. To se navzven kaže kot neprijeten izgled pomarančaste kože, ki je izredno težko odstranljiv in potrebuje veliko individualnega prizadevanja pri odstranjevanju. Ob tem je nujna tudi uporaba kozmetičnih krem, katerih sestavine so kakovostnega izvora.  

Seveda pa ne pomaga le kvalitetna krema, pač pa je nujno tudi vsakodnevno razgibavanje organizma in posledično kurjenje maščob.

Kaj pripomore k zmanjšani pojavnosti celulita?

Pogosto je ena izmed stvari, ki jih lahko naredimo že sami bolj uravnotežena prehrana, ki je ob enem tudi zdrava. Uživanje mastne prehrane vsekakor ne pripomore k zmanjševanju celulitnih oblog, pač pa njihovo pojavno samo še povečuje.

Znebite se maščob v prehrani, saj lahko maščoba, ki se veže na tkiva naredi zelo veliko škodo. Najbolj smiselno je odstranjevanje maščobe iz jedilnika, prav tako tudi prehrane z višjim glikemičnim indeksom. Zelo veliko škodo naredi  tudi prehrana, ki vsebuje veliko sladkorja in hidrogeniranih maščob, ker organizem sam po sebi teh ne more zelo hitro predelati in se le-te kopičijo na neželjenih predelih našega organizma. Da bi se celulita še hitreje znebili je smiselno piti velike količine vode.

Prav tako prekinite z nezdravimi navadami kot so kajenje, prekomerno pitje kave ter alkohola.

Upoštevajte vse te nasvete in bo idstranjevanje celulita še bolj enostavno in učinkovito.

Kdaj uporabiti kremo venobis?

  • za namen odstranjevanja celulita
  • kadar je občutek v nogah neprijeten ali so noge pogosto mrzle
  • v obdobju po nosečnosti
  • kadar želimo učvrstiti kožo telesa
  • kadar želimo posvetliti kožne madeže ter odstraniti posledice prekomernega sončenja
  • kadar nas motijo žilice na obrazu in nogah
  • kadar je koža telesa suha in razpokana

Aktivne sestavine venobis kreme

Venobis BodyFit krema vsebuje sledeče aktivne sestavine: bršljan, preslica, olje grenivke, limone in dišečo limonsko travo.

Krema je dermatološko testirana in s pridobljenim certifikatom bdih

Lepotni nasvet: da bi se še hitreje znebili neželenega celulita in zmanjšali vidnost neprijetne pomarančne kože je najbolje, da uporabite tudi eno izmed masažnih olj venobis.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Culex

Samica iz rodu Culex leže posamična jajčeca, vendar jih pozneje ureja v splave, ki plavajo po vodi. Ličinka ima sifon z več laski. V vodi plava z glavo navzdol v kotu 45 stopinj glede na površino. Odrasli so povečini sivkasti. Pri mirovanju ali vbadanju je samica vzporedno s površino kože. Prenaša filariozo Bancroft, encefalitise St. Louis, zahodni, japonski B, doline Murray in infekcijo z virusom West Nile.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja