Venobis jojoba masažno olje, 200 mL

Venobis jojoba masažno olje vsebuje provitamin A in vitamin E, kožo nahrani s kombinacijo maščobnih kislin. Venobis jojoba masažno olje vsebuje provitamin A in vitamin E, kožo nahrani s kombinacijo maščobnih kislin.
6949 6949

Ocene in mnenja

Opis

Venobis jojoba masažno olje vsebuje provitamin A in vitamin E, kožo nahrani s kombinacijo maščobnih kislin.

Olje ne pušča mastnega preostanka, je olje suhega tipa. Posledično ne masti oblačil, poskrbite le, da se nanos olja vpije v površino kože.

Sestavine Venobis jojobinega olja

Olje iz oreščka jojobe je najboljše med masažnimi olji, saj ima enako vrednost pH kot koža. Lahko se vpija v epidermis in navlaži kožo. Vsebuje provitamin A in vitamin E, kožo nahrani s kombinacijo maščobnih kislin, ki so primerne za vse tipe kože.
Jojobino olje ne postane žarko, zato ne potrebuje dodatnih stabilizatorjev. Posebno je primerno za nego suhih lasnih konic, krhke in suhe lase vidno okrepi in preprečuje cepljenje konic - lasem vrača lesk.

Zaščita pred soncem: jojbino olje ima naravni zaščitni faktor med 5 in 7 in podaljša čas sončenja.

Uporaba Venobis jojobinega masažnega olja

  • primerno za vse vrste kože
  • primerno za nego las, lasnih (predvsem razcepljenih) konic
  • primerno za čutno masažo in razvajanje

Za namenen masaže jojobino olje segrejte na dlaneh ter prijetno vmasirajte na površino kože telesa. Izdelek je primeren za čutno masažo in intenzivno regeneracijo kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Njihov vbod hudo boli, napadajo pa mnoge toplo krvne, posebno domače živali in tudi človeka. Samica leže jajčeca na rastline ob jezerih ali potokih. Ko se ličinka izleže, pade na dno vode, kjer se hrani in večkrat levi. Naslednje poletje zleze iz vode in se zabubi na kopnem. V tednu ali treh tednih se izleže odrasel obad. Obad Chrysops discalis v ZDA prenaša tularemijo, v zahodni Afriki pa sta Chrysops silacea in Chrysops dimidiata prenašalca filarij, ki povzročajo loiozo.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov