Venobis Mineral Akut energijsko prevodna krema

Venobis Mineral Akut energijsko prevodna krema je namenjena predvsem za negovanje čiste, mastne in mešane kože obraza.
10504 10504

Ocene in mnenja

Opis

Venobis Mineral Akut energijsko prevodna krema je namenjena predvsem za negovanje čiste, mastne in mešane kože obraza. Izdelek s pridom uporabite tudi na predelih kože, ki so opustošeni in sicer kot so: akne, luskavica, brazgotine in vneto ležečo kožo.

Venobis energetična krema deluje močno antioksidano, poseben učinek pa ima tudi samo delovanje zeolita. Zaradi svojih mikropor v zeolitnih delcihle-ta omogoča ogromno mikro površino in številne hidrofilne lastnosti.

Zeolit spada med minerale ki jih najdemo v naravi. Njegova specifična in pogosto uporabljana lastnost je visoka površinska aktivnost ter aktivnost samega minerala.  

Prav vsebnost zeolita omogoča intenzivno obnavljanje kože in zaščito le-te. Izdelek je dermatološko testiran in certificiran s priznanim certifikatom bdih.

Venobis krema spada med energijsko prevodne kreme z vsebnostjo zeolita in uravnava splošno dobro počutje in ima sprostilen ter regenerativen učinek.

Lastnosti venobis kreme 

 • intenzivno spodbuja ter obnavlja površino kože 
 • primerno za občutljivo kožo
 • pomirja morebitno razdraženo kožo, ki je posledica obsevanja  
 • lajša posledice kemoterapije in drugih terapij 
 • lajša težave po britju in depilaciji, ko je koža izrazito boleča 
 • regenerira žuljavo kožo stopal ter lajša naslednji korak 
 • blaži tudi mokro plenično področje

Kdaj je potrebno samoiniciativno reševanje težav?

 • v primeru odprte rane, dekubitusa
 • kadar je potrebno uporabiti antiseptik, za hudo poškodovano tkivo in opekline,
 • kadar se pojavi lokalni ekcem, herpes, hudo draženje kože
 • kadar nstanejo sončne alergije 
 • kadar je borba z aknami nevzdržna
 • kadar je potrebno pomirjanje razdražene kože po obsevanjih,  kemoterapiji

Venobis Mineral Akut energijsko prevodna krema je lahko v nekaterih primerih zelo v pomoč, saj deluje regenerativno  na površini kože obraza ali telesa.

Za kaj se krema uporablja?

Kremo uporabite po potrebi ali venomer, kadar je potrebno intenzivno pomirjanje kože obraza po britju ali depilaciji. Koža je po nanosu energijsko prevodne kreme regenerirana ter pomirjena.

Sestavine Venobis Mineral Akut kreme

Krema vsebuje tri najpomembnejše sestavine in sicer:

zeolit - snov z veliko specifično površino

ekstrakt ognjiča - kožo intenzivno neguje ter

Verbena - je pogosto na voljo kot osnova za kozmetične izdelke. Verbena ima dolgo tradicijo, ki sega do antičnih časov, še posebej pa se uporablja v zeliščni medicini. Njen ekstrakt ima številne pozitivne učinkovine, ki delujejo regenerativno in zelo vzpodbudno.

Priloge

Sestavine

Aqua, glycerin, olus, caprylic/capric triglyceride, cetaryl glucoside and cetearyl alcohol, glyceryl stearate, glicine soja, calendula officinalis, simmodsia chinensis oil, butyrospermum partii, cetyl alcohol, stearyl alcohol, sodium benzoate, portassium sorbate, sodium stearoyl glutamate, zeolith, galactoarabinan, equisetum arvansae, citrus limonum, citrus bergamia, cymbopogon citratus, citral, geraniol, linlool, dlimonene, xanthan gum, maris sal, citric acid.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko smo preveč in predolgo na preži!

Dolgotrajni stres trajno poškoduje naše telo in vodi v razvoj nevrodegenerativnih in srčno-žilnih obolenj, avtoimunih bolezni in raka. Ko smo v stresu, možgani telo postavijo v višjo prestavo in izključijo...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

TAI CHI
Tai chi - oziroma s polnim imenom t'ai chi ch'uanje oblika gibanja, ki izvira IZ Kitajske, kjer je še dandanes tako zelo priljubljena, da je več deset ali celo na stotine ljudi, ki vsako jutro izvajajo vaje v večini večjih parkov in na večini javnih mest, vsakdanji prizor. Tai chi je, tako kot joga, tudi na Zahodu zelo priljubljena oblika gibanja, h kateri se zatekajo številni ljudje.

Bisrvo tai chija, ki se je razvil iz še starejšega kitajskega sistema, imenovanega chi kung (oziroma qi gong), so počasni in elegamni gibi, zaradi katerih tai chiju pravijo tudi 'meditacija v gibanju'. Namen tai chija je v telesu razviti chi Csubtilno energijo' oziroma 'življenjsko silo'), ki deluje kot sredsrvo proti staranju, hkrati pa, enako kot joga, spodbujati duhovno rast in razsvetljenje. Tudi tai chi, tako kot jogo, lahko izvajate za pospešitev zdravljenja in ohranjanje zdravja.

Tai chi je v nekaterih pogledih telesno manj zahteven od joge, strokovnjaki pa trdijo, da si je mogoče z rednim izvajanjem te tehnike usrvariti ogromne zaloge duhovne in čusrvene moči. Ker tai chi na poseben način združuje telesne in duševne koristi, je še zlasti učinkovit pri telesnih bolečinskih težavah in bolečinah, ki izvirajo iz duševnih težav, in tudi nasprotno, se pravi pri duševnih bolečinskih težavah in bolečinah, ki izvirajo iz telesnih iz težav.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja