Venobis Nasenreflexol olje, 20 mL

Venobis Nasenreflexol olje je olje, ki je pripravljeno po skrbno formuliranem receptu Paracelsiusa, poudarek je predvsem na kvalitetnih in dragocenih oljih. Venobis Nasenreflexol olje je olje, ki je pripravljeno po skrbno formuliranem receptu Paracelsiusa, poudarek je predvsem na kvalitetnih in dragocenih oljih.
926060 3667

Ocene in mnenja

Opis

Venobis Nasenreflexol olje je olje, ki je pripravljeno po skrbno formuliranem receptu Paracelsiusa, poudarek je predvsem na kvalitetnih in dragocenih oljih.

Prijeten in močan vonj Nasenreflexol olja povzroči prijetno kihanje, kar nadalje povzroči postopek očiščevanja nosne votline in s tem posledično vzdržuje nosno votlino čisto in prehodno.

Izdelek je kozmetične narave, primeren za uporabo tekom celotnega leta, še posebej pa v zimskem času, ko je nos pogosteje zamačen, sluznica znotraj nosu pa pogosto odebeljena ali celo tako debela, da je prehod zraka pogosto nemogoč.

Olje uporabite pred nanašanjem morebitnega nosnega balzama.

Sestavine Venobis Nasenreflexol olja

Vse setavine so izredno kvalitetne, certificirane in iz kontrolirane ekološke pridelave.

Jojobino olje - hladno stiskane, vrhunske kvalitete, kobinirano s šentjanževkinim oljem. Deluje regenerativno na površino kože, predvem nosne sluznice. Ima mehčalni ter izrazito regenerativni učinek ter blaži ter zaščiti sluznico v obliki barierne tanke plasti.

Arnikino olje - deluje regenerativno, prijetno lajšalno

Evkaliptusovo olje - prijetno diši, odpira nosne poti, lajša prehod zraka skozi zračne poti

Eterična olja evkaliptusa, melise, žajblja, mete in rožmarina - delujejo sinergistično, aromatično.

Uporaba Venobis Nasenreflexol olja

Uporabljajte po potrebi, kadar je nuja in želite sprostiti nosne poti. Ne uporabljajte prekomerno, uporabljajte zmerno ter po potrebi.

Izdelek shranjujte na hladnem in temnem prostoru, saj tako preprečite razpadanje komponent in pospešitev žarkosti.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Mlečni izdelki

Pasterizacija pomeni segrevanje na 72 do 75 stopinj Celzija za največ pol minute. S tem se odstranijo klice, ki povzročajo bolezni in so v mleku lahko prisotne. Vitamini in mlečni beljak se spremenijo le malenkostno. Pasterizirano mleko drži približno od štiri do šest dni, potem dobi kisel ali grenek okus. Če po segrevanju ostane dovolj bakterij, ki proizvajajo mlečno kislino, postane pasterizirano mleko kislo, pokvarijo se mlečne beljakovine in mleko dobi grenek okus.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja