Venobis Sport and Relax krema v tubi, 200 mL

<p>Venobis Sport and Relax krema v tubi je krema, ki se uporablja predvsem po &scaron;portnih aktivnostih in da preženete utrujenost. Je osvežujoča in regenerativna prav tako pa tudi sprosti mi&scaron;ice.</p>

Venobis Sport and Relax krema v tubi je krema, ki se uporablja predvsem po športnih aktivnostih in da preženete utrujenost. Je osvežujoča in regenerativna prav tako pa tudi sprosti mišice.

6945 6945

Ocene in mnenja

Opis

Venobis Sport and Relax krema v tubi je krema, ki se uporablja predvsem po športnih aktivnostih in da preženete utrujenost. Je osvežujoča in regenerativna prav tako pa tudi sprosti mišice.

Uporaba kozmetičnega izdelka

Kremo vmasirajte v meča in noge. To, ne samo da sprosti mišice, pač pa imajo učikovine v kremi pozitivni učinek na žulje in razpokano kožo. Poleg gabezovega olja, krema vsebuje tudi negujoče avokadovo olje, meliso in medeno ter navadno deteljo.

Po nanosu kozmetičnega izdelka poskrbite, da bo da se bo le-ta dobro vpil v površino kože. Izdelek je primeren predvsem pri sledečih stanjih:

  • pri športnih poškodbah  - to so predvsem nove ali stare poškodbe
  • pri težkih nogah, ki bolijo
  • v času nosečnosti - v primeru povečane elastičnosti kože
  • v primeru prekomernega nastajanja strij

Krema je obogatena z gabezom in oljem avokada. Prijetna aroma melise, ki jo sinergistično bogati še ekstrakt rumene sladke detelje omogča intenzivno delovanje izdelka.

Krema je varen kozmetičen izdelek, primeren za redno uporabo, je dermatološko testiran in vsebuje certifikat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Mušicam so podobni dvokrilci iz rodu Simulium, ki se plodijo v bistri tekoči vodi. V Srbiji, na Madžarskem, v Romuniji in Bolgariji je razširjena Simulium columbaczense ali golubška mušica (imenuje se po mestu Golubcu v Srbiji). Včasih pride tudi v Vojvodino. Leglo mušice je v Donavi. Mušica je čokata, dolga od 2,4 do 4 mm. Vbada zgodaj zjutraj in zvečer. Zgodaj poleti mušice v velikih rojih napadajo živali, posebno govedo. Kožo ranijo na glavi, trebuhu, na modih ali okrog zadnjika. Mušica vtakne v ranic o skoraj celo glavo. V slinavkah ima strupnino, ki povzroča mnoge nevšečnosti.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov