Venobis Sport masažno olje, 200 ali 50 mL

Venobis Sport masažno olje je na voljo predvsem za osebe, ki iščejo olje za sproščujočo in grelno masažo.
6952 6952

Ocene in mnenja

Opis

Venobis Sport masažno olje je na voljo predvsem za osebe, ki iščejo olje za sproščujočo in grelno masažo.

Je idealno za uporabo po športih kot so pohodništvo, tek, plavanje in zimski športi, in za vse, ki bi se radi negovali z odličnim oljem po fizični aktivnosti. Vsebuje olje ciprese, mandljevo olje, cimetovo, geranijevo in olje sandalovca, olje limonovca, evkaliptusa in sivke.

Kozmetično olje je obogateno s sledečimi eteričnimi olji: cipresino eterično olje, mandljevo in cimetovo eterično olje, olje geranije, olje sandalovine, limone ter pomirjujoče olje sivke. Izdelek je dermatološko testiran in certificiran s certifikatom bdih.

Uporaba kozmetičnega izdelka

  • kadar je potrebna intenzivna masaža za namene sproščanja po športnih in drugih telesnih aktivnostih
  • koža, ki je bila prekomerno izpostavljena uv sončnem obsevanju
  • kadar so težave sončne pege in starostne pege
  • za namene vzdrževanja in regeneracije zaščitnega sloja kože, kar je še posebej primerno za smučarje, plezalce in plavalce

Sestavine kozmetičnega izdelka

Jojobino olje vsebuje podobne komponente kot dermis kože, zato se njene sestavine v primeru miniaturnih poškodb v kožo vgradijo ter jo globinsko regenerirajo

Makadamijevo olje - to olje kožo intenzivno regenerira in zaščiti pred delovanjem radikalov ter prekomernim izhlapevanjem vode, ki je dermalno ujeta v kožo

Eterično olje sivke - deluje regenerativno ter prijetno pomirjajoče; prisotnosti tega eteričnega olja je nujna pri vsakem kozmetičnem izdelku, ki deluje pomirjajoče.

Priloge

Sestavine

Jojoba wax, macadamia ternifolia, helianthus annus, hydrogenated peanut oil, cathamus tinctoris, prunus dulcis, olea europaea, geranium, cinnamomum zeylanicum, santalum album, cedrus atlantica, cupressus sempervirens, lavendula angustifolia, melissa officinalis.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Nato jih odlaga na zemljo, kjer se zabubijo. Odrasle muhe zletijo iz bub v dveh mesecih. Muhe cece so biološki vektorji tripanosom. Prenašajo gambijsko in rodezijsko spalno bolezen.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov