Venobis Sun masažno olje, 50 ali 200 mL

Venobis Sun masažno olje ne vsebuje nobenih kemičnih ali mineralnih zaščitnih sredstev za zaščito pred soncem.
6951 6951

Ocene in mnenja

Opis

Venobis Sun masažno olje ne vsebuje nobenih kemičnih ali mineralnih zaščitnih sredstev za zaščito pred soncem, zato je idealno za uporabo po sončenju in za aktivacijo naravnih mehanizmov kože za zaščito pred soncem.

Ima naravni faktor 5-7 in se lahko upoablja za sončenju ob upoštevanju omejitev, ki se jih za sončenje priporoča.

Venobis Sun olje je namenjeno negi in zaščiti lepo porjavele kože po sončenju in zaščiti pred prekomernim izparevanjem vlage ter posledično prekomerno suhostjo kože. Izdelek je certificiran v skladu s certifikatom bdih ter je dermatološko testiran, zato ne povzroča alergijskih reakcij.

Izdelek je na voljo v obliki dveh pakiranj in sicer manjšega 50 mililitrskega pakiranja, ki je namenjeno za na pot ali za na potovanje ter večjega parkiranja v obliki 200 mililitrske plastenke.

Ali je venobis sun primerna zaščita pred soncem?

Zaščitni faktor olja je le med 5 in 7, zato ne nudi močne zaščite pred UV žarki. Da bi se bolje zaščitili pred sončnimi žarki, uporabite kremo z višjim faktorjem zaščite in sicer 30 ali 50.

Višji faktor zaščite omogoča zaščito, ki bo trajala dlje časa, zato je frekvenca nanosov, ki je potrebna pri višjem faktorju manjša.

Učinki olja venobis sun

Olje Venobis vsebuje snovi, ki spodbujajo produkcijo oziroma sintezo naravnega pigmenta kože. Takšen efekt omogoča predvsem vsebnost karotenoidov in drugih antioksidantov, ki kožo spodbujajo k samozaščiti.

V kolikor boste upoštevali navodila za uporabo izdelka, bo vaša polt lepo zagorela. Počutili se boste zelo privlačno in zdravo, saj se za tako lep ten ne bo potrebno izpostavljati toksičnim UV-žarkom.

UV žarki in vpliv sonca je na dolgi rok poguben, saj povzročajo nastajanje prostih radikalov, to pa so snovi, ki povzročajo hitro staranje kože, posledica delovanja radikalov pa celo povzročijo propad celičnih struktur, posledično nastanek zgubane in povešene kože, česar si ne želi nobena ženska.

Namen uporabe kozmetičnega olja

  • naravna zaščita z zaščitnim faktorjem 5 do 7
  • intenzivna porjavitev kože na povsem naraven način
  • ker vsebuje vitamin je primerna za uporabo tudi pozimi
  • olje je primerno za uporabo pred in po sončenju, saj zagotovi zadostno vlaženje in intenzivno regeneracijo
  • redna uporaba olja poskrbi za privlačen videz, prijetno zagorelost kože in privlačnost

Posebno opozorilo ob uporabi Sun olja

Kozmetični izdelek ne omogoča zadosti visoke zaščite, zato je potrebna uporaba drugega zaščitnega sredstva za namene sončenja med najmočnejšim uv žarčenjem.

Izogibajte se sončenju med dvanajsto in šestnajsto uro popoldan, saj je takrat sončno obsevanje najmočnejše.
Med dolgotrajnim sončenjem izdelek ponovno nanesite po eni uri od prvega nanosa, nanose pa redno obnavljajte.

Aktivne sestavine kozmetičnega izdelka

mandljevo, ognjičevo, kokosovo, sivkino, pomarančno olje ter najpomembneje korenčkovo olje, ki povzroči efekt obarvanja. Izdelek vsebuje tudi ekstrakt aloe vere, ki kožo regenerira jo globinsko navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Muhe

Muhe cece iz rodu Glossina so osam podobne, srednje velike, zlato rjave žuželke. Doma so v nekaterih področjih Afrike. Kadar mirujejo, sklenejo krila prek zadka, rilček pa moli naravnost naprej. Kri sesata samec in samica. Življenjski ciklus teh muh je nenavaden. Samica prenaša jajčeca s seboj, dokler se iz njih ne izležejo ličinke in te ne dozorijo.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venobis Venobis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov