VenoMax, 40 kapsul

VenoMax kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kvaliteten ekstrakt japonske sofore, vitamina C ali askorbinske kisline, izvleček listov azijskega popnjaka ter listov in cvetov ginka. VenoMax kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kvaliteten ekstrakt japonske sofore, vitamina C ali askorbinske kisline, izvleček listov azijskega popnjaka ter listov in cvetov ginka.
2021-06-02 16,46 €
9090 9090

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

ŽILE

VenoMax kapsule so inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kvaliteten ekstrakt japonske sofore, vitamina C ali askorbinske kisline, izvleček listov azijskega popnjaka ter listov in cvetov ginka.

VenoMax kapsule so obogatene tudi z vitaminom C, ki spada v skupino vodotopnih vitaminov, ki jih je potrebno vsakodnevno redno nadomeščati. Askorbinska kislina ima pomembno vlogo pri nastajanju vezivnih tkiv - predvsem kolagena. Kolagen je izredno pomemben sestavni gradnik žil, kar omogoča njihovo dobro razteznost in elastičnost.

Prehransko dopolnilo VenoMax kapsule vsebujejo

2 kapsuli vsebujeta:

600 mg japonske sofore

20 mg izvlečka ginka

20 mg azijskega popnjaka

160 mg askorbinske kisline ali vitamina C, kar pokrije 200 % dnevnih potreb po tem vitaminu.

Ginko je pogosta sestavina prehranskih dopolnil, zalo pogosto pa se nahaja tudi v nekaterih zdravilih.

Uporaba prehranskega dopolnila VenoMax kapsule

Odmerite in s kozarcem vode zaužijte po 2 kapsuli prehranskega dopolnila na dan. Kapsulo lahko odmerite tudi med samim obrokom.

Delovanje žilnega sistema

Žile sestavljajo pomembno povezavo med organi in organskimi sistemi človeškega organizma, po katerih se pretaka kri in prenaša hranila, nutriente ter pomembne molekule, kot so molekule kisika.

Ustrezno delovanje žilnega sistema ter ožilja je nujno za dobro pretočnost v žilah. Človeški organizem sčasoma in z leti izgublja količino vezivnega tkiva, sato je te gradnike potrebno redno nadomeščati.

Prav tako je potrebno nadomeščati vsakodnevno količino vitamina C, ki pripomore k sintezi vezivnih tkiv žil in tudi drugod.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Hamapharm Hamapharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov