VenoSeal nastavljiva zažemna zanka, 1 set

VenoSeal nastavljiva zažemna zanka predstavlja tako imenovano neinvazivno metodo, za reševanje težav, pri motnjah erekcije. VenoSeal nastavljiva zažemna zanka predstavlja tako imenovano neinvazivno metodo, za reševanje težav, pri motnjah erekcije.
538981 17459

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

VenoSeal nastavljiva zažemna zanka predstavlja tako imenovano neinvazivno metodo, za reševanje težav, pri motnjah erekcije.

Lastnosti VenoSeal zanke

  • erekcija je zadržana do 30 minut
  • pripomoček, ki je za uporabo varen ter predvsem učinkovit
  • izdelek je enostaven za uporabo
  • izdelek je primeren za uporabo komurkoli, kar ne zavisi od let ali morebitnega zdravstvenega stanja posameznika

Izdelek venoseal je povsem varen za uporabo, ob enem zelo zanesljiv ter enostaven. Izdelek je primeren za večkratno uporabo.

Težave z erekcijo lahko nastanejo zaradi zdravstvenih težav, kot so bolezni srca, visok krvni tlak in tudi zaradi obolenja kot je diabetes. Določene vrste zdravil in zdravljenja, vključno z diuretiki, antidepresivi in ​​kemoterapijo, lahko prispevajo tudi k povečanju težav z libidom in erekcijo.  Nekateri moški ne morejo doseči erekcije, drugi pa imajo težave z vzdrževanjemnabreklega uda. To se zgodi v primeru, ko postanejo žilne zaporke znotraj krvnih žil šibke;

Kri priteče v penis, vendar venske zapore ne ne opravljajo pravilno svoje vloge zato krvi ne ostanejo v penisu in posledično je erekcija izgubljena. Venoseal je idealen način za diskretno upravljanje z izgubo erekcije in omogoči uporabnikom, da nadaljujejo s svojo spolno kativnostjo, kljub zdravstveni težavi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Naslednji pomemben dejavnik samopodobe, zlasti v zgodnjih najstniških letih, je zunanji videz. Za mladostnike je zelo pomembno, ali so zadovoljni s svojo zunanjost jo. Tako v puberteti kot tudi pozneje v življenju se dekleta dosti bolj posvečajo svojemu videzu kakor fantje in dajo zlasti na začetku pubertete veliko na mnenje svojih prijateljev in vrstnikov.

Samopodoba se v otroštvu in puberteti spreminja. Nanjo vplivajo številni dejavniki, kot so uspeh v šoli, razmere v družini in vedenje prijateljev. Raziskave na tem področju so prinesle nova spoznanja o spreminjanju samopodobe skozi puberteto. Raziskovalci so mlade glede na spremembe samopodobe razvrstili v štiri skupine: v prvi se visoka samopodoba ne spreminja, v drugi se med dvanajstim in šestnajstim letom izboljšuje, v tretji skupini je trajno nizka, v četrti pa so posamezniki, katerih samopodoba se je v puberteti poslabšala.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Asepta Monaco Asepta Monaco
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov