Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje za pse in mačke, 240 mL

Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje je namenjena negi vašega psa ali mačke in sicer za odstranjevanje vozlov na dlakah. Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje je namenjena negi vašega psa ali mačke in sicer za odstranjevanje vozlov na dlakah.
26520 26520

Ocene in mnenja

Opis

Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje je namenjena negi vašega psa ali mačke in sicer za odstranjevanje vozlov na dlakah.

Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje deluje preventivno na nastajanje novih vozlov in ob enem skrajša čas krtačenja ter dodatne nege dlake vašega hišnega ljudbljenca za kar 38 %.

Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje je narejena iz povsem naravnih sestavin, ki ščitijo naravno zaščito kože in dlak. Ph tekočine je uravnotežen, kar pomeni, da ne spreminja pH-ja kože ter njene naravne zaščite.

Kako uporabljati Vetnil Aurivet tekočino za razčesavanje?

Izdelek je primeren le za zunanjo uporabo. Vetnil Aurivet tekočina je namenjena lahnemu pršenju s priloženo pršilko, nakar razpršeno količino enakomerno razpršite po dlaki. Za optimalni učinek se priporoča uporaba od 1x pa do 2x tedensko.

Shranjevanje Vetnil Aurivet tekočine za razčesavanje 

pri sobni temperaturi na zračnem prostoru, izven dosega otrok in hišnih živali, ne skupaj s hrano, pijačo ali zdravili.

Pri uporabi Vetnil Aurivet tekočina za razčesavanje bodite pozorni, da raztopina ne zaide v očesno sluznico. V primeru draženja oči dobro sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vetnil Vetnil
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede