Vetnil Condroton Plus, 500 g
Vetnil Condroton Plus, 500 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Vetnil Condroton Plus, 500 g

Proizvajalec: Vetnil
Vetnil Condroton Plus je posebno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno odraslim kopitarjem, mulam, oslom, govedu, prašičem, … Primerno za podporo ob neinfektivnih artopatijah.
Cena: 18,00 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, prah

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Vetnil Condroton Plus je posebno prehransko dopolnilo, ki je namenjeno odraslim kopitarjem, mulam, oslom, govedu, prašičem, … Primerno za podporo ob neinfektivnih artopatijah.

Prednosti izdelka

  • v prahu
  • za večje živali
  • različni načini doziranja

Delovanje Vetnil Condroton Plus

V primeru, da se vaša žival sooča z neinfektivnimi artropatijami kot so: artritis, artroza, osteoartroza, hidrantroza ali degenerativnimi artropatijami in podobno, je smiselno, da jim v prehrano dodate tudi Vetnil Condroton Plus.

Gre namreč za dodatek, ki je primeren za mule in osle; odraslo govedo in bivole; žrebeta, ponije in teleta; ovce, koze in odrasle noje; jagnjeta in mladiče nojev; odrasle prašiče in pujske. Tem skupinam živali lahko prehransko dopolnilo pomaga pri zdravljenju prej naštetih težav. Dodatek deluje odlično v primeru celjenja zlomov ter deluje tudi pri preprečevanju osteoartikularnih bolezni. Svetuje se tudi tistim živalim, ki so bile izpostavljene velikim naporom.

H krmi boste primešali nujno potreben glukozamin in kolagen, manganov sulfat ter nekatere druge skrbni izbrane sestavine, ki se pri delovanju dobro povezujejo.

Uporaba

Prehransko dopolnilo morate dodati v krmo.

ZAČETNA UPORABA: Odrasli kopitarji, mulci, osli, govedo in bivoli: 10 g, dvakrat na dan. Žrebeta, poniji in teleta: 5g, dvakrat na dan. Ovce, koze in odrasli noji: 5 g, dvakrat na dan. Jagnjeta in mladiči nojev: 1g, dvakrat na dan. Odrasli prašiči: 3g, dvakrat na dan. Pujski: 0,5 g, dvakrat na dan.

VZDRŽEVANJE: Odrasli kopitarji, mulci, osli, govedo in bivoli: 10 g enkrat na dan. Žrebeta, poniji in teleta: 5 g enkrat na dan. Noji za odrasle: 5 g enkrat na dan. Jagnjeta  in mladiči nojev: 1 g enkrat na dan. Odrasli prašiči: 3g enkrat na dan. Pujski: 0,5 g, enkrat na dan.

Sestavine

VSAK 100g VSEBUJE:

Sulfat 19,0 g

Glukozamin 55,0 g

Mehkužci (Perna canaliculus) 15,0 g

Kolagen 6 g

Manganov sulfat 0,68 g

Nosilec c.s.p 100,0 g

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaVeterinarski izdelek, prah

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.