Vet's Best Advanced dental pršilo, 14 mL

Vet's Best Advanced Dental pršilo učinkovito pomaga pri odstranjevanju zobnega plaqua v ustni votlini in preprečuje nastanek zobnik oblog in kamna. Vet's Best Advanced Dental pršilo učinkovito pomaga pri odstranjevanju zobnega plaqua v ustni votlini in preprečuje nastanek zobnik oblog in kamna.
449695 12996

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Vet's Best Advanced Dental pršilo učinkovito pomaga pri odstranjevanju zobnega plaqua v ustni votlini in preprečuje nastanek zobnik oblog in kamna. Nudi hiter in lahek način čiščenja zob vašega ljubljenčka ter ohranja zdravo ustno higieno.

Vet's Best že več kot 30 let nudi izdelke, ki vašemu ljubljenčku nudijo podporo za ohranjanje zdravja!

  • Pri dentalnih gelih in penah Vet‘s Best za ustno higieno je zaužitje popolnoma varno – izpiranje ni potrebno.

Sestavine

Prečiščena voda, glicerin, kalijev sorbat, tokoferil acetat, aloe vera gel, olje peperminta, citronska kislina, cinkov glukonat in cetilpiridinijev klorid monohidrat.

Uporaba izdelka

Enostavno popršite igračo za žvečenje s pršilom ali neposredno v gobec. Po uporabi igračo sperite z čisto vodo in posušite. Sočasna uporaba igrače za žvečenje in pršila Vet's Best pomaga zmanjševati zobne obloge in kamen ter ohranja svež dah.

Shranjevanje

Hraniti v suhem in hladnem prostoru pri temperaturi do 25°C, ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi ter po uporabi izdelek dobro zaprite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolezni na potovanju

Prevelika izpostavljenost soncu
Posledica le-te lahko se kaže v obliki dehidracije, sončarice ali sončnih opeklin. Znaki sončarice: nemir, glavobol, vrtoglavica, tresenje, glavoboli, slabost, omedlevica, porast telesne temperature do 40°C.
Kaj lahko sami storite za obvladovanje težav na potovanju?
Predvsem je pomembno, da se najprej posvetite samemu preprečevanju bolezni. V kolikor to ne bo dovolj in boste zboleli, obiščite zdravnika na poti.

Pred potjo bodite pripravljeni in vedite:

• kam natanko se odpravljate - država in celina, trenutna politična situacija, vreme, prebivalstvo
kako in s kakšnim prevoznim sredstvom boste tja prišli, kako dolgo bo trajala pot,

• kaj boste tam počeli (Počivali? Se ukvarjali s športom? Če boste planinarili, kako visoko se boste povzpeli? Se boste potapljali?),

• ali potrebujete cepivo oz. drugo zaščito z zdravili (malarija), katere bolezni so značilne za ta področja, ali lahko pijete vodo,

• kako boste poskrbeli za svoje že obstoječe kronične bolezni (npr. sladkorno bolezen ... ) ali morebitno nosečnost in majhne otroke.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov