Vet‘s Best Comfort Calm - pomirjanje, 60 žvečljivih tablet

Vsebuje dve glavni ključni učinkovi: L-triptofan je aminokislina naravnega izvora, igra pa pomembno vlogo pri izločanju serotonina – hormona sreče, zraven pa je dodan tudi magnezij, ki poskrbi za sproščanje zakrčenosti mišic ob stresu oz. strahu. Vsebuje dve glavni ključni učinkovi: L-triptofan je aminokislina naravnega izvora, igra pa pomembno vlogo pri izločanju serotonina – hormona sreče, zraven pa je dodan tudi magnezij, ki poskrbi za sproščanje zakrčenosti mišic ob stresu oz. strahu.
12967 12967

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Dopolnilna krmna mešanica za pse do 20 kg, ki zadostuje za 30 dni.

Primerno za pse od 1 leta starosti naprej.

 

Sestava krmne mešanice

Maltodekstrin, pivski kvas, koreninice baldrijana, prah koreninic cikorije (inulin), silikonski dioksid, stearinska kislina, vlaknine jabolka in  magnezijev stearat.

Analitske sestavine:

  • surove beljakovine 11%, surove maščobe in olja 2%, surove vlaknine 10%, surovi pepel 5%.
  • Krmni dodatki (na kg): stabilizatorji: mikrokristalna celuloza 120g (E460). Nutritivni dodatki: L-triptofan 23.000mg (3c440).

Energijska vrednost:

2.865 kcal/kg (6.3 kcal/žvečljivo tableto).

 

Navodila za hranjenje

  • psi do 12kg/1 tableta dnevno,
  • psi od 13-34kg/2 tableti dnevno,
  • psi nad 34kg/3-4 tablete dnevno.

Ponudite 3 ure pred stresnim dogodkom, nato še ob začetku stresnega dogodka in nato na vsakih 6-8 ur (po potrebi).

Shranjevanje

hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

 

Opozorila

Samo za uporabo pri živalih. Hraniti izven dosega otrok in živali. V primeru prevelikega odmerka se takoj posvetujte z veterinarjem. Varnost uporabe pri brejih psičkah oz. psičkah, mišljenih za vzrejo ni bila dokazana. Če se stanje živali poslabša ali ne izboljša, prenehajte z uporabo ter se posvetujte z veterinarjem. Sveža pitna voda naj bo živali vedno na voljo. Izdelek je namenjen občasnemu dopolnilnemu prehranjevanju, ni pa namenjen zdravljenju ali ublažitvi katerega koli bolezenskega stanja psa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Helicobacter pylori

Kdaj morate k zdravniku?
Zdravnika obiščite, kadar vas mučijo t. i. simptomi dispepsije (zadah, spahovanje, slabost z ali brez bruhanja, občutek nelagodja, napihnjenosti in polnosti, stalna topa bolečina v zgornjem delu trebuha), imate bolečine in/ali pekočine v žlički ter zmanjšan apetit.

Takoj pa morate k zdravniku, kadar opazite nenačrtovan o hujšanje, težko požiranje, vztrajno bruhanje, bruhanje krvi, pojav črnega smolnatega blata, pojav tip ne zatrdline v trebuhu, dolgotrajne in vztrajne bolečine v trebuhu. Vsi zgoraj opisani simptomi in znaki so lahko povezani z okužbo s Helicobakter pylori, ni pa nujno. Presoja o tem, ali je pri bolniku potrebna diagnostika, ki vključuje tudi dokazovanje okužbe, je izključno zdravnikova.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov