Vet's Best dentalni prah za pse

Izdelek Vet's Best dentalni prah za pse/ mačke vsebuje naravno mešanico rjavih alg in spiruline, ki ohranja zdravje zobovja in ustne votline ter svež dah. Formula onemogoča, da se zobni kamen »lepi« na površine v gobčku in hkrati mehča že obstoječi kamen na zobovju. Zelo ješča receptura vsebuje tudi pivski kvas in je brez umetnih aditivov ter konzervansov.
263 263

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

 Vet‘s Best DENTAL POWDER odstranjevalec zobnega kamna in oblog za pse in mačke je inovativno sredstvo in preventiva za vašega hišnega ljubljenca.

Karakteristike odstranjevalca zobnega kamna in oblog

• vsebuje rjavo algo Ascophyllum Nodosum, ki pomaga pri ohranjanju čistega zobovja in svežega zadaha
• vsebuje tudi pivski kvas – zelo ješče
• enostavno za uporabo – lastnik enostavno potrese prah po hrani
• brez umetnih barvil in konzervansov
• aktivna učinkovina podprta s klinično študijo 

Zakaj ima Ascophyllum Nodosum takšne učinke?
• vsebuje tri tipe sestavin, ki so znane po tem, da preprečujejo odlaganje bakterijskega „plaqua“: fenoli, jod in fosfati
• visokavsebnostfukoidana(10-15%, ki ima sicer tudi antikancerogene in protivnetne lastnosti), ki je sestavljen iz žvepla (preprečuje oprijem bakterij na t.i. „pellicle“)
• vsebuje elemente, ki zavirajo nastanek kamna: cink, silikati in sulfati

PALETA IZDELKOV ZA DENTALNO HIGIENO
Povprečno 80% psov, starih 3 leta, ima probleme z zobmi in dlesnimi, zato je pomembno skrbeti za ustno higieno vašega psa. Vet‘s Best je razvil široko paleto izdelkov z inovativnimi sestavinami, ki zadovolji vsako potrebo lastnika in njegovega ljubljenčka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nasilje v odraslem življenju
Pri vzgajanju se lahko veliko naučimo od poučne raziskave profesorja Adriana Raina, ki je preučeval posnetke možganov impulzivnih morilcev. Posnetki so pokazali veliko aktivnost v spodnjih možganih in zelo malo aktivnosti v zgornjih možganih (čelnih režnjih), kadar so bili morilci v stresu. To pomeni, da niso bili sposobni misliti, preudarjati in premišljevati o tem, kaj se dogaja. To je lahko zapuščina otroštva, v katerem starši otrokom niso pomagali predelati njihovih občutkov jeze in stiske ali jih potolažiti in pomiriti.

V svetu je veliko nasilja tudi zato, ker po planetu hodi veliko ljudi s slabo razvitimi funkcijami čelnih režnjev in bornimi sistemi za obvladovanje stresa. Posledica tega je, da ti ljudje lahko vsak hip izbruhnejo.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov