Vet's Best hipoalergeni šampon za lajšanje srbenja, 470 mL

Vet's Best hipoalergeni šampon za pse za občutljivo kožo, ki je nežen do njihove kože in jo neguje ter jo hidrira. Vet's Best hipoalergeni šampon za pse za občutljivo kožo, ki je nežen do njihove kože in jo neguje ter jo hidrira.
454095 6575

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Mešanica Aloe Vere in vitamina E,ki je pazljivo formulirana in izdelana  iz naravnih sestavin za hitro izboljšanje suhe in občutljive kože, ki  hkrati ne povzroča solzenja in je brez saponinov. Kožo navlaži in hkrati blaži srbenje  povezanimi z različnimi alergeni. Kožuh naredi mehak in sijoč.

V letu 2020 velja  za enega boljših hipoalergenih šamponov po priporočilih veterinarjev.

Sestavine šampona

  • aloe vera
  • alantoin
  • pantenol
  • vitamin E

Navodila za uporabo hipoalergene formule

Dlako namočite z vodo in nato enakomerno nanesite šampon na moker kožuh. Izogibajte se stiku z očmi. Vtirajte 5 minut in nato dobro izperite. Po potrebi postopek ponovite. Uporabljajte tolikokrat, da pomirite suho in srbečo kožo oziroma dlako.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Oče: »Ne vem, vedel bom le, če ju bom dovolj dolgo spremljal. Imam pa globoko v sebi neko slutnjo, ki je raje sploh ne bi vzel resno. Če jima na splošno ne bi nihče omejeval gledanja televizije, je morda ne bi gledala vedno, ko naj bi bilo to prepovedano. Tudi to gotovo igra določeno vlogo.« Juul: »To se bo končalo, če bomo imeli srečo, ko bosta vajina otroka postala starša. Šele takrat se bo končalo, nič prej. Seveda razumem vsa ta razmišljanja, tu je vse novo, tudi strokovnjaki se nikakor ne morejo zediniti. Vem pa tole: že od nekdaj so določeni fenomeni za nekatere mladostnike nevarni, to pomeni, da z njimi eksperimentirajo in postanejo njihove žrtve - ali pa jim ne podležejo. In to ni odvisno od tega, ali gre za računalniške igrice ali televizijo, za mamila, alkohol ali seks.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vet's Best Vet's Best
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov