Vichy Anti-Traces deodorant sprej, 125 mL

Vichy Anti-Traces je nov deodorant laboratoriejv Vichy namenjen zagotavljanju učinkovite 48 urne stalne zaščite proti prekomernemu in nadležnemu potenju. Vichy Anti-Traces je nov deodorant laboratoriejv Vichy namenjen zagotavljanju učinkovite 48 urne stalne zaščite proti prekomernemu in nadležnemu potenju.
469891 23485

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Anti-Traces je nov deodorant laboratoriejv Vichy namenjen zagotavljanju učinkovite 48 urne stalne zaščite proti prekomernemu in nadležnemu potenju.

Izdelek vsebuje aluminijeve soli (3 % vsebnost), ki preprečijo prekomerno delovanje žlez znojnic in preprečijo neprijeten vonj.

Vichy Anti-Traces je nova inovativna linija izdelkov, ki so narejeni z namenom, da učinkovito zaščitijo pred neprijetnim potenjem, ter zaščitijo pred neprijetnimi madeži po nanosu izdelka na površino kože.

Vichy Anti-Traces deodorant ne pušča nobenih sledi (beli ali rumeni madeži) ter ostankov, prav tako na tkaninah ne delujejo "korozivno" ter tkanino uničijo.

Tehnologija Anti-Trace je sestavljena iz optimalne kombinacije snovi, ki ne puščajo madežev - ustrezna kombinacija aluminijevih soli ter optimalna količina olj poskrbita, da pri nanosu ne prihaja do težav in neprijetnega nastanka belih madežev.
Sestavina Vichy Dissolvine pomaga pri preprečevanju nastanek rumenih madežev.

Vichy Anti-Traces je izjemna formula še v drugem pomenu besede - izdelek namreč ne vsebuje dodanih nepotrebnih konzervansov (parabenov) ter alkoholov, ki bi kožo izsuševali in iritirali.
Vichy Anti-Traces deodorant je nežno odišavljen in ne povzroča alergijskih reakcij še na tako občutljivi koži.

Testirano na občutljivi koži pod  dermatološkim nadzorom

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja