Vichy Dercos Micro Peel luščilni šampon proti prhljaju, 200 mL

Vichy Dercos Micro Peel luščilni šampon proti prhljaju je šampon zazaščito proti srbenju in proti luščenju, očisti lasišče in vse nečistoče, ki povzročajo prhljaj. Vichy Dercos Micro Peel luščilni šampon proti prhljaju je šampon zazaščito proti srbenju in proti luščenju, očisti lasišče in vse nečistoče, ki povzročajo prhljaj.
549118 19354

Ocene in mnenja

Opis

Piling šampon z izrednim kompleksom aktivnih sestavin.

Vichy Dercos Micro Peel luščilni šampon proti prhljaju je šampon zazaščito proti srbenju in proti luščenju, očisti lasišče in vse nečistoče, ki povzročajo prhljaj.

Ta Dercos šampon vsebuje edinstveno kombinacijo aktivnih snovi, ki odstranjujejo vse vrste prhljaja. Bogata pena, negovalni gel in prijeten vonj po lesu, kateremu so dodane še note mentola, kar omogočajo takojšnjo svežino in prijetno čustveno nego.

Že po prvem šamponiranju oz. tretmaju se količina vidnega prhljaja signifikantno zmanjša. Po 4 tednih redne uporabe se prhljaj popolnoma odstrani. Lase so čisti, nežni in lahki na otip.

Testirano pod dermatološkim nadzorom. Izdelek ne vsebuje parabenov.

Vichy Dercos Micro Peel luščilni šampon je močan inovativen piling šampon za odstranjevanje neprijetnega prhljaja na površini lasišča. Deluje na podlagi kompleksa aktivnih sestavin z učinkovitimi aktivnimi molekulami.  

Vidni rezultati *:

100% vidnega prhljaja izgine. 

Dobro vidno izboljšanje je vidno že v prvem tednu uporabe **.

* Samoocena, testiranih je bilo 32 oseb v obdobju 4 tednov.

** ovrednotenih 32 oseb v 4 tednih.

Uporaba Vichy Dercos Micro Peel šampona

Uporablja se lahko na dnevni ravni in lahko nadomesti redni dnevni šampon. Preprosto izpiranje, ne pušča ostankov. 

Šampon naj se nanese na vlažno lasišče. Sledi nežna masaža lasišča, da piling resnično prične delovati, nanesite vse od korenine lasu pa do konic. Pustite 3 minute nakar izpirerite s toplo vodo.

Indikacija : šampon proti prhljaju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Dolgoročne koristi: Dobre maščobe lahko zmanjšajo tveganje za nevarne srčne aritmije (neritmični srčni utrip, ki lahko privede do srčnega infarkta), visok krvni tlak, možgansko kap, raka, sladkorno bolezen in celo Alzheimerjevo bolezen.

Superhrana proti vnetjem:

ribe, oreški, semena in olja Maščobe = slabo. Ogljikovi hidrati = dobro.

Še pred nekaj leti sta bili to osnovni enačbi za zdravo prehrano. Kako pretirano poenostavljeno.

V prejšnjem poglavju smo pokazali, da zgodba glede ogljikovih hidratov še zdaleč ni tako preprosta. Polnozmata žita so sicer sijajna za vas, rafinirana žita pa lahko povzročijo ostra nihanja krvnega sladkorja in vam odvzamejo pomembne hranilne snovi.

Naše razumevanje maščob se je podobno spremenilo. V minulih 20 letih smo spoznali, da določene maščobe v resnici sodijo med najbolj nezdravo hrano, ki jo lahko uživamo. Toda druge maščobe sodijo med najbolj zdravo hrano. A ne skrbite - še vedno je razmeroma lahko ločiti dobre maščobe od slabih. Tu so osnovna navodila.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja