Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilna krema za barvane lase, 250 mL

Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilna krema za barvane lase predstavlja visoko tolerančno čistilno kremo, ki je primerna predvsem za tretma barvanih las. Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilna krema za barvane lase predstavlja visoko tolerančno čistilno kremo, ki je primerna predvsem za tretma barvanih las.
13511 13511

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilna krema za barvane lase predstavlja visoko tolerančno čistilno kremo, ki je primerna predvsem za tretma barvanih las.

Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilna krema predstavlja nežen a visoko učinkovit visoko tolerančni šampon, ki zaščiti vaše barvane lase. Ob enem poskrbi za intenzivno negovanje lasišča, ki ga zaščiti ter naredi tanko zaščitno bariero.

Izdelek je primeren tudi za tretma izredno občutljivega tipa skalpa ter za lasišče, ki je zaradi najrazličneših lasnih tretmajev razdraženo ter iritirano.

Formulacija Vichy Dercos Ultra Soothing Color čistilne kreme omogoča dobro toleranco in je primerna za pogosto uporabo, saj izdelek ne vsebuje sulfatov, barvil ali parabenov, ki bi povzročali alergije lasišča.

Čistilna krema lasišče pomirja, saj vsebuje Madecassoside (patentirana učinkovina), ki omogoča intenzivno pomirjanje lasišča; učinek traja kar 48 ur.  

Rezultati uporabe Vichy Dercos Ultra Soothing Color kreme

Lasje so čisti, lasišče je pomirjeno in zaščiteno prav tako pa je zaščiten tudi vaš prelep barvni odtenek las, da le-ta še dolgo ne zbledi.

Navodila za uporabo čistilne kreme Dercos

Nanesite na mokre lase, nežno vmasirajte in nato sperite z vodo.

Indikacija: za zaščito barvanih las, ki so občutljivi na svetlobo. Uporaba ob razdraženem lasišču.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Megavitaminske terapije, kot se reče uživanju velikih odmerkov hranil, ne priporočamo brez posveta z usposobljenim strokovnjakom. Nekatera hranila, predvsem vitamini A, O in E, so lahko strupena, če jih zaužijete preveč, poleg tega večina prehranskih terapevtov predpisuje vitamine iz svoje osebne zaloge. V majhnih odmerkih pa so dopolnila danes dostopna povsod. Uživanje prehranskih dopolnil, ki jih kupite v bližnji lekarni, drogeriji ali trgovini z zdravo hrano, v odrnerkih, ki jih priporoča priloženo navodilo, je povsem varno.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov