Vichy Ideal Soleil samoporjavitveno mleko za obraz + telo, 100 mL

Vlažilno mleko za samoporjavitev za obraz in telo. Vlažilno mleko za samoporjavitev za obraz in telo.
254940 2025

Ocene in mnenja

Opis

Vlažilno mleko za samoporjavitev za obraz in telo

V eni uri zagotavlja postopni videz naravne zagorelosti. Z vlažilnimi sestavinami, ki delujejo proti polti brez sijaja.

Za vse tipe kože

UČINKOVITOST

Zaradi koncentracije DHA daje videz naravne polti že po eni uri. Ohranja svežino zagorelosti zaradi vlažilnih sestavin, ki delujejo proti polti brez sijaja. Že po prvi uporabi je polt bolj sijoča, ten je enakomernejši. Z vsakim nanosom polt ostaja sijoča in ne postaja temnejša. Tekoča tekstura, ki omogoča 12-urno vlaženje.

UPORABA

Enakomerno nanesite na čelo in razmažite do lasišča, okoli obrvi, gležnjev, kolen in laktov. Po uporabi si temeljito umijte roke.

UČINKOVINE

DHA, vlažilna sestavina proti polti brez sijaja

TESKTURA

Tekoča tekstura

VONJ

Blago diši

VSEBINA

100-mililitrska tuba

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Človek se okuži z zaužitjem premalo termično odelanih sladkovodnih rib, piščancev, drugih ptic, žab ali kač. V črevesni steni človeka se ličinke ne razvijejo v odrasle gliste, ampak predrejo črevesno steno in potujejo v podkožje ali v različne notranje organe, tudi možgane. Bolezenski znaki se kažejo glede na to, v kateri organ ličinke pridejo oz. kako hudo ga poškodujejo (Seguchi in sod., 1995, Ramirez-Avila in sod., 2009).

Uspešno zdravljenje je kirurška odstranitev ličink in istočasno dajanje albendazola (Abramowicz, 2004).
Bolezen prebavnega trakta, anizakiozo (anisakiosis), povzročajo ličinke gliste iz rodu Anisakis. Odrasle gliste, velike nekaj centimetrov, živijo v želodcu različnih vrst rib, dvoživk, plazilcev, morskih sesalcev (kiti, delfini, tjulnji) in ptic. Pogoste so pri morskih ribah in morskih sesalcih okrog Japonske in ob obeh obalah ZDA.

Jajčeca glist, ki jih ribe in ti sesalci izločajo, pridejo s planktonom v nove vrste rib. V njih se razvijejo v okoli 2 do 3 cm velike Iičinke. Če človek zaužije surove ali premalo prepečene inficirane ribe, se sprostijo ličinke glist. Zarijejo se v steno prebavnega trakta in povzročajo razjede, bolečine, slabost, nagnjenje k bljuvanju in bljuvanje. Ličinke v človeku ne zrastejo v odrasle gliste.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede