Vichy Ideal Soleil Super pena za otroke SPF 50, 150 mL

<strong>Vichy Ideal Soleil Super pena za otroke je učinkovit ter nežen izdelek namenjen otroški koži za učinkovito zaščito pred sončnimi UV žarki. </strong><br> Vichy Ideal Soleil Super pena za otroke je učinkovit ter nežen izdelek namenjen otroški koži za učinkovito zaščito pred sončnimi UV žarki.
19265 19265

Ocene in mnenja

Opis

Super pena za otroke - spf 50, namenjena za občutljivo otroško kožo obraza.
Super pena predstavlja Vichijevo patentirano UV zaščito, ki ob enem tudi nudi vodoodpornost, saj tvori tanek zaščitni sloj.

Lahka tekstura pene, nežna barva breskve in rahel sadni vonj poskrbijo za zabavno nanašanje.

Formula je hipoalergena, ne povzroča alergij, ne vsebuje parabenov ter drugih dišav, ki bi morebiti dražile kožo obraza in telesa vašega otroka.

Idealno za otroke: visoka zaščita občutljive otroške kože v prijetnih teksturah za enostaven ter hiter nanos - za brezskrbno igro, tudi na soncu.

Način uporabe Super pene Vichy

Peno za otroško kožo nanesite tik pred izpostavljanjem sončnim žarkom. Ponovno nanesite po izpostavljanju vlagi, morski vodi ipd.

Izdelek je primeren za otroke med 6 in 12 letom starosti, še posebej pa za tiste, ki imajo občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za razvijanje in utrjevanje osebnosti mladostni ka sem se odločil za gestaltni pristop, ker si prizadevam, da mladostnik najde pot do sebe, lastne vesti in do duhovnosti, ki je v njem samem, ne zunaj njega.

Delavnica o urjenju zavesti o sebi je pri tem ključnega pomena in sem jo prav zato postavil na prvo mesto. Mladostnik se pogosto vprašuje Kdo sem in zakaj bivam? Česa se zavedam in česa ne? V kolikšni meri se lahko obvladujem? Kaj je bistvo bivanja? Mentor naj si prizadeva, da mladostnik sam poišče odgovore na zastavljena vprašanja, ne sme mu jih vsiljevati. Vernik bo npr. bistvo bivanja vezal na onstransko, neverujoči na dogajanje tukaj in zdaj. Pravilno je oboje, če je posameznik pošten do sebe in če svoje vere ali nevere ne izrablja za nestrpnost ali celo za sovražnost do drugače mislečih. Za verne in neverne je bistvo bivanja medsebojno spoštovanje, strpnost in dobronamernost, da bi »prepir iz sveta bil pregnan«, kot pravi pesnik. Mentor bo zato mladostniku kot bistvo bivanja ponudil tudi te vrednote. Vsak pa naj sam pretehta, ali so zanj bistvene te vrednote ali njegovo svetovnonazorsko prepričanje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede