Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz, 15 mL

<strong>Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negovanju ter tretmaju ženske kože v času, ko ta vstopa v obdobje menopavze.</strong> Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negovanju ter tretmaju ženske kože v času, ko ta vstopa v obdobje menopavze.
526070 10860

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz je kozmetičen izdelek, ki je namenjen negovanju ter tretmaju ženske kože v času, ko ta vstopa v obdobje menopavze.

Kozmetični izdelek naj nanašajo še posebej vse osebe s tanko ter občutljivo kožo obraza in predvsem tiste, katerih koža izgublja na specifični gostoti. V menopavzi, koža izgubi 57% svojih lipidov.

Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz tako vsebuje izredno visoko koncentracijo najrazličnejših dragocenih olj, ki globinsko obnovijo kožo obraza, ob enem pa tudi vsebuje visoko koncetracijo vitalnih obnavljajočih olj, olje riževih otrobov, olje žafranike in karitejevo maslo.

Izjemno lahka tekstura olja, kožo naredi žametasto, gladko in mehko na dotik. Prijetna tekstura, ki ne naredi mastnega občutka na koži. Nežen, sadno-cvetni vonj.

Uporaba Vichy Neovadiol Magistral koncentrata za obraz

Vichy Neovadiol Magistral koncentrat za obraz nanašajte po kapljicah in sicer na enkrat nanesite cca 4 kapljice na površino obraza.  Kozmetični serum nato pustite delovati 10 minut, da se le-ta dodobra vpije v površino kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

V človekovem črevesu živijo Enterobius vermicularis ali podančica, Trichuris trichiura ali bičeglavec in Capillaria philippinensis. Gliste, ki živijo predvsem v črevesu, imajo pa tudi eno ali dve tkivni stopnji, so: Ascaris lumbricoides ali navadna človeška glista, Ancylostoma duodenale ali rudarska glista, Necator americanus in Strongyloides stercoralis. Strongyloides stercoralis je edina parazitska glista pri človeku, ki je zmožna tudi za docela prosto življenje v naravi.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja