Vichy neovadiol nočna krema, 50 mL

Delovanje na čvrstost kože in znake zaležanosti kože ter na strukturo lipidnega sloja kože. Delovanje na čvrstost kože in znake zaležanosti kože ter na strukturo lipidnega sloja kože.
561304 2084

Ocene in mnenja

Opis

Nočna nega.
Delovanje na čvrstost kože in znake zaležanosti kože ter na strukturo lipidnega sloja kože.
Za vse tipe kože.

UČINKOVITOST

Že po prvi uporabi je koža manj zaležana, obrazne poteze so bolj sveže. Po 8 tednih se koži vrneta gostota in podporno tkivo. Linije obraza in vratu so vidno preoblikovane.

UPORABA

Zvečer na očiščeno kožo.

UČINKOVINE

Aktivne učinkovine za povečanje gostote kože: - Pro-Xylane™ - Phyto-Complex™ iz soje. Aktivne učinkovine za obnavljanje lipidnega sloja: - Isobioline.

TEKSTURA

Za pospeševanje nočne obnove kože: Endoline. Hranljiva, nemastna in nelepljiva tekstura. Koža je lepša takoj po nanosu.

VONJ

Zeleni čaj.

VSEBINA

50-mililitski lonček.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Morfologija in biologija

Široka trakulja je največja človekova trakulja, saj v dolžino zraste 12 m ali več. Živi v tankem črevesu. Skoleks je mandeljnast, okoli 3 mm dolg, brez priseskov in izrastka s kaveljčki. Na sluznico je pritrjen z dvema mišičnima razporkoma, botrijema. Zrele proglotide, ki jih je več kakor 3000, so široke od 10 do 12 mm, dolge pa od 2 do 4 mm. Proglotido izpolni uterus v obliki rozete. Helmint dela več kakor milijon jajčec na dan. Proglotide ne zapuščajo strobile, temveč odhajajo jajčeca skozi osrednjo odprtinico tokostomo na proglotidi. Zato v iztrebkih navadno najdemo le jajčeca, ne pa odrivkov.

Jajčeca so ovalna, dolga 70 urn in široka 50 um, So rumenorjave barve s poklopcem, tako kakor jajčeca metljajev. Jajčece, ki odhaja v iztrebkih, še ni do kraja razvito. Ko pride v vodo, se iz njega v nekaj tednih iz leže ličinka z migetalkami, koracidij. Ličinka v vodi preživi nekaj ur. Prvi vmesni gostitelj mora biti droben rakec iz rodu Cyclops ali Diaptomus. V rakcu zraste v procerkoidno ličinko, ki ostane v vodi, dokler ga ne požre prava vrsta sladkovodne ribe (npr. salmonide) ali nekatere ribe brakičnih vod.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja