Vichy Purete Thermale mineralizirano micelarno mleko za suho kožo, 400 mL

Vichy Purete Thermale mineralizirano micelarno mleko za suho kožo je inovativno čistilno regenerativno micelarno mleko, namenjeno čiščenju kože obraza. Izdelek je še kako primeren za čiščenje obraza v primeru nečistot ali za odstranjevanje morebitnih dekorativnih sredstev na obrazu. Vichy Purete Thermale mineralizirano micelarno mleko za suho kožo je inovativno čistilno regenerativno micelarno mleko, namenjeno čiščenju kože obraza. Izdelek je še kako primeren za čiščenje obraza v primeru nečistot ali za odstranjevanje morebitnih dekorativnih sredstev na obrazu.
253928 2119

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Purete Thermale mineralizirano micelarno mleko za suho kožo je inovativno čistilno regenerativno micelarno mleko, namenjeno čiščenju kože obraza. Izdelek je še kako primeren za čiščenje obraza v primeru nečistot ali za odstranjevanje morebitnih dekorativnih sredstev na obrazu.

Popolni odstranjevalec ličil 3 v 1 kožo očisti vseh nečistoč in delcev onesnaženja.
Njegova hipoalergenska in dermatološko preizkušena formula omogoča enostavno odstranjevanje ličil za najbolj občutljivo kožo obraza in predelov okrog oči.
Izdelek je oftalmološko preizkupen - lahko ga uporalbjajo tudi vsi, ki nosijo leče. 

Izdelek uporabljajte predvsem na občutljivih predelih kože. Mleko je obogateno z Vichijevo minerlano vodo, ki skrbi za glibinsko in intenzivno vlaženje kože. 

Prednosti kozmetičnega mleka Vichy

  • izpiranje ni potrebno
  • prijetno čisti,
  • učinkovito odstranjuje ličila,
  • intenzivno vlaži in nudi občutek udobja.

Izdelek nanesite s pomočjo bombažne blazinice na predel obraza in okoli oči, brez izpiranja. Izpiranje ni potrebno. 

Uporaba Vichy Purete Thermale mleka

Izdelek nanesite s pomočjo bombažne blazinice na predel obraza in okoli oči, brez izpiranja. Izpiranje ni potrebno.   Brez drgnjenja. Brez izpiranja. Nanesite zjutraj in zvečer. 

Izdelek je dermatološko preizkušen in sicer predvsem na področju suhe kože. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Uporabljajo se tudi serološke preiskave, posredni imunofluorescenčni test (1FT), posredna hemaglutinacija (IHA), encimski test (ELISA) in test western blot (WB) (Tsang in Wilkins, 1991, Gool in sod., 2002).

Zdravljenje

Bolniki s shistosomozo skoraj vedno najprej potrebujejo splošno zdravljenje - prava prehrana z mnogo vitaminov, zdravljenje zapletov v jetrih zaradi zvečanega pritiska v obtoku portaIne vene, odstranitev polipov iz sečnika itd.

Za zdravljenje se uporabljata prazikvantel ali metrifonat (Kumar in Gryseels, 1994, Cioli in sod., 1995, Fallon in sod., 1995, King in sod., 2002).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov