Vichy Slow Age, dnevna krema za obraz z ZF30, 50 mL

Vichy Slow Age dnevna nega za področje obraza predvsem zmanjša znake utrujenosti in ublaži vidnost gub in izraznih kontur. Vichy Slow Age dnevna nega za področje obraza predvsem zmanjša znake utrujenosti in ublaži vidnost gub in izraznih kontur.
442747 13316

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Slow Age dnevna nega za področje obraza predvsem zmanjša znake utrujenosti in ublaži vidnost gub in izraznih kontur.

Kozmetični izdelek je primeren predvsem za negovanje ženske kože, ki je vidno postarana ter je pogosto posledica kombinacije številnih dejavnikov - tako zunanjih kot tudi notanjih dejavnikov.

Ti omenjeni dejavniki so predvsem radikali, ki nastajajo zaradi stresnih dejavnikov, prekomernega izpostavljanja UV žarkov, onesnaženega okolja, ter pogosto tudi utrujenosti organizma. Da bi izničili delovanje radikalov je potrebno

Po že 7 dneh uporabe je koža obraza signifikatno olepšana, na videz bolj enakomerna, ten je poenoten, koža okoli oči je bolj zglajena ter lepša na izgled. Koža je po nanosu kozmetičnega proizvoda na videz pomlajena.

Uporaba Vichy Slow Age dnevne nege v obliki kreme

Pred uporabo kreme kožo temeljito očistite ter jo tonificirajte. Odstranite vse sledi nečistot ter nato na tanko nanesite kremo na celoten obraz - pazite, da krema ne zaide v očesno sluznico. Koža vam bo že ob prvem nanosu kozmetične kreme izredno hvaležna. 

O kozmetiki Vichy Slow Age

Linija za ohranitev ravnovesja kože in korekcijo estetskih pomanjkljivosti pri ženskah. Koža žensk je ponavadi tanjša in manj odporna, tako da se gube pojavijo hitreje, prav tako pa je tudi proces staranja, ko se enkrat prične, pospešen. Gube, zlasti mimične, so bolj globoke in bolj izrazite, napetost kože pa pospešeno upada. Zaradi tega ženska koža zahteva posebno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Področja uporabe
Na Zahodu se je ajurveda uveljavila pri zdravljenju migren, pri motnjah spanja in zvišanem krvnem tlaku, pri psihosomatskih motnjah ali za lajšanje bolečin pri kroničnih boleznih. S posebnim spoštovanjem se v programih wellnessa pogosto ponuja tudi zdravljenje ajurveda.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja