Vichy Slow Age dnevna nega za področje okoli oči, 15 mL

Vichy Slow Age dnevna nega za področje okoli oči zmanjša znake utrujenosti in ublaži otečenost okrog oči. Vichy Slow Age dnevna nega za področje okoli oči zmanjša znake utrujenosti in ublaži otečenost okrog oči.
545511 13540

Ocene in mnenja

Opis

Vichy Slow Age dnevna nega za področje okoli oči predvem zmanjša znake utrujenosti in ublaži otečenost okrog oči.

Kozmetični izdelek je primeren predvsem za negovanje ženske kože, ki je vidno postarana ter je pogosto posledica kombinacije številnih dejavnikov - tako zunanjih kot tudi notanjih dejavnikov.

Ti omenjeni dejavniki so predvsem radikali, ki nastajajo zaradi stresnih dejavnikov, prekomernega izpostavljanja UV žarkov, onesnaženega okolja, ter pogosto tudi utrujenosti organizma.

Po že 7 dneh uporabe je koža okoli oči signifikatno lepša, na videz bolj enakomerna, ten je poenoten, koža okoli oči je bolj zglajena ter lepša na izgled.

Uporaba Vichy Slow Age dnevne nege

Pred uporabo kreme kožo emeljito očistite ter jo tonificirajte. Odstranite vse sledi nečistot ter nato na tanko nanesite kremo okli očesnega predela. KOža vam bo že ob prvem nanosu kozmetične kreme izredno hvaležna. 

O kozmetiki Vichy Slow Age

Linija za ohranitev ravnovesja kože in korekcijo estetskih pomanjkljivosti pri ženskah. Koža žensk je ponavadi tanjša in manj odporna, tako da se gube pojavijo hitreje, prav tako pa je tudi proces staranja, ko se enkrat prične, pospešen. Gube, zlasti mimične, so bolj globoke in bolj izrazite, napetost kože pa pospešeno upada. Zaradi tega ženska koža zahteva posebno nego.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Gestalt obravnava le tisti »posvetni- del duhovnosti, ki ima pomembno socialno vrednost. Namesto na mite se opira na modrost organizma  in s tem usmerja svojo dejavnost v človeka in njegove odzive na dogajanje v njem in zunaj njega. Prav doživljanje in vrednotenje teh odzivov sta značilno človeški lastnosti, saj nas nanju vežejo odgovornost oz. lastna vest in družbeni dogovori, bodisi moralni, etični, estetski, pravni ali drugi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vichy Vichy
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov