Vir special Mini predloge s krilci, 10 predlog

Vir special Mini so anatomsko oblikovane in prilagojene predloge, ki se prilepljajo/pričvrščujejo z lepilnim trakom, ki je del predloge ter s priročnimi krilci. Vir special Mini so anatomsko oblikovane in prilagojene predloge, ki se prilepljajo/pričvrščujejo z lepilnim trakom, ki je del predloge ter s priročnimi krilci.
539201 26759

Ocene in mnenja

Opis

Vir special Mini so anatomsko oblikovane in prilagojene predloge, ki se prilepljajo/pričvrščujejo z lepilnim trakom, ki je del predloge ter s priročnimi krilci. Anatomska predloga je namenjena nižji stopnji inkontinence ter nehotenemu izločanju urina.

Vir special Mini predloge  omogočajo izničitev/nevtralizaijo neprijetnega vonja, ki nastaja ob izločenem urinu, ki stoji dalj časa. Anatomska predloga je narejena iz naprednega troslojnega materiala, ki temeljito absorbira in vpije vse telesne tekočine. Predloga je na občutek mehka, ne povzroča alergijske reakcije.

Tovrstne predloge so namenjene vsem tistim osebam, ki trpijo za sorazmerno neproblematičnim in nezahtevnim tipom urinske inkontinence.

Sestava napredne predloge

Visoko vpojno jedro je narejeno iz kvalitetnega celuloznega materiala.
Predloge imajo na spodnji strani samolepilni trak za zanesljivo pričvrstitev in so individualno pakirane.

Uporaba Vir special predloge

Vir special predloga je opremljena s samolepilnim trakom, s pomočjo katerega predlogo pritrdmo na spodnje perilo. Predloga je namenjena enkratni uporabi, zato jo po uporabi zavržemo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Tosama Tosama
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede