Visett koži prijazna depilacija, 300 ali 400 g

Odstranjevanje dlačic z visettom je užitek.
540315 26928

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 5
Ocena izdelka:
Katja **** 16. 06. 2020 18:18
Z Visett sem res zelo zadovoljna. Uporabljam ga že kakšen mesec in dlačice res rastejo počasneje in ... Preberi več
Lidija **** 14. 03. 2016 01:00
Poskusila izdelek in moram priznat, da je res enostaven in odstrani dlačice po vsem telesu in to hit... Preberi več
Klemen **** 22. 11. 2015 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Visett prednosti depilacije

- preprosta uporaba
- ne draži in ni boleče
- brez mozoljev, ki nastanejo po britju
- primerno za intimni predel, noge, roke, hrbet, prsi in trebuhOpozorilo: predstavitev uporabe Visett tretmaja želimo prikazati tudi v obliki priročnega filmčka, ki ga lahko najdete po sliko izdelka.

Odstranjevanje dlačic z visett pripomočkom je preprosto venomer v užitek.

Odličen rezultat tretmaja Visett brez občutenja bolečine, ki je cenovno ugoden, ne pušča ostankov na koži, ne povzroča bolečine ter kože ne draži. Po depilaciji s tem depilacijskim sredstvom se boste počutili kot prenovljeno.

Visett depilacijsko sredstvo uporabite na željenem predelu vašega telesa in sicer kjerkoli - lahko tudi na intimnih predelih, na področju prsi, hrbta, na podpazdušenemu predelu, na rokah, nogah ipd.. Ne glede na to ali gre za gosto ali redko poraščenost, za velike ali majhne površine - visett zanesljivo odstranjuje dlake; pri ženskah in pri moških.

To omogoča posebna kombinacija učinkovin - popolnoma brez parfuma ali konzervansov, katere v Aziji za ta namen uporabljajo že stoletja.

Če ste naveličani nenehnega cukanja ter bolečega odstranjevanja neželenih dlak na bolj občutljivih področjih telesa je Visett kakor nalašč za vas. Ste naveličani strganja, neprijetnega packanja z depilacijsimi sredstvi, praskanja ter morebiti neprijetnih mozoljev, ki nastanejo po sami depilaciji z netolerantnimi depilacijskimi sredstvi.

Preizkusite preprost, nežen in hiter visett način za odstranjevanje nadležnih dlačic.

Visett ne  vsebuje grobih oz. abrazivnih sredstev, ki bi kakorkoli mehansko delovali na površino kože ter jo celo poškodovali. Visett je vsekakor do kože prijazno ter izredno neboleče depilacijsko sredstvo, ki ne pušča neprijetnih modric, poškodb kožne povrhnjice, modric ter ostankov lepila oz. različnih depilacijskih smol.

Opazno upočasni rast dlačic!

Po prvi uporabi Visett se dlačice spet pojavijo po običajnem ciklu rasti dlak. Po tretji ali četrti uporabi pa doseže Visett popolni učinek in se rast dlačic zelo opazno upočasni.
Seveda pa je to odvisno od rasti in gostote dlačic.

Uporaba Visett proizvoda

1. test z Visett proizvodom
Čeprav je Visett koži prijazen proizvod, vam svetujemo, da izdelek pred uporabo preizkusitena majhnem predelu kože in tako ugotovite morebitne alergijske reakcije. Če po 12ih urah ni draženja kože lahko Visett uporabite v skladu z navodili in sledite korakom od 2-5.

2. zmešati in nanesti
Zmešajte visett prah s predpisano merico tople vode (ena merica za 50 gr, dve merici za 100 gr), dokler ne dobite goste kremaste zmesi. S priloženo lopatico kremo nanesemo na željene predele telesa. Poraščenost mora biti v celoti pokrita.

3. počakati nekaj minut
Počakajte 4-7 minut. Potreben čas je glede na tip dlačic različen. Po določenem času z navlaženim prstom naredite test odstranjevanja. Če se dlačice lepo odstranijo nadaljujte s korakom 4. Če ne počakajte še malo, vendar ne več kot 7 minut.

4. nežno odstranite dlake
S krožnimi gibi roke in toplo vodo sedaj lahko odstranite večje površine dlačic. Prosimo ne uporalbjajte pripomočkov, kot so: piling rokavice, mila ali gel za tuširanje, britvice ali strgala, ker lahko povzročijo draženje kože.

5. izprati/oprhati

Področje temeljito stuširajte z vodo, brez uporabe mila ali gela za tuširanje. Na to področje vsaj 12 ur ne nanašajte parfumov ali deodorantov.

Sestavine paketa Visetti

2x50 g prahu visetti
2x100 g prahu visetti
1 merica
1 lopatica

50 g prah
nanesite 1x po podpazduhi ter na bikini predel - zmešajte s cca 20 mL tople vode

100 g prahu
nanesite 1x po podpazduhi ter napredel prsi in trebuha - zmešajte s cca 40 mL tople vode.

Sestavine Visett depilacijskega sredstva

kalcijev karbonat, kalcijev tioglikolat, kalcijev hidroksid, kalcijev oksid, zeolit

Priloge

Sestavine

CALCIUM CARBONATE, CALCIUM THIOGLYCOLATE, CALCIUM HYDROXIDE, CALCIUM OXIDE, ZEOLITE

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Visett Visett
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov