Vital Plus kapsule za nohte, 15 kapsul

<p>Vital Plus kapsule za nohte je prehransko dopolnilo primerno za zapolnitev prehranskih vrzeli oziroma povečanih potreb organizma po teh hranilih.</p>

Vital Plus kapsule za nohte je prehransko dopolnilo primerno za zapolnitev prehranskih vrzeli oziroma povečanih potreb organizma po teh hranilih.

510637 4296

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vital Plus kapsule za nohte je prehransko dopolnilo primerno za zapolnitev prehranskih vrzeli oziroma povečanih potreb organizma po teh hranilih.

Uporaba Vital Plus kapsul

1 kapsula dnevno s kozarcem vode.

Opozorilo ob uporabi Vital Plus kapsul

ne presegati dnevne priporočene količine; hraniti izven dosega otrok. Dodatek ne nadomešča uravnovešene prehrane. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. Uporabo odstvetujemo ljudem, ki so alergični na katero od sestavin proizvoda.

Sestavine Vital Plus kapsul

L-Cistin, hidroksipropilmetil celuloza, L-askorbinska kislina (vitamin C), njivska preslica (Equisetum Arvense) drobno mleti nadzemni deli, proso (Panicum Miliaceum) drobno mleto seme, DL alfa-tokoferil acetat 50 % CWS (vitamin E), nikotinamid (niacin), sredstvo proti strjevanju: magnezijev stereat, Silicijev dioksid, selenometionin (0,5% Se), retinil-acetal 325 GFP (Vitamin A), kalcijev D-pantolenat, piridoksin hidroklorid (Vitamin B6), D-biotin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegana nosečnost - kaj je to?

Rdečke
Le ženska med prvo polovico nosečnosti zboli za rdečkami, lahko pride do okvar pri otroku -zgodnejša je okužba, hujše so posledice.

V prvih treh mesecih nosečnosti so učinki tako veliki, da se mora nosečnost prekiniti. Kako močno je otrok prizadet, v maternici ni mogoče ugotoviti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja