Vitality Basen Tripel Power za razkisanje, 90 kapsul

Vitality Basen Tripel Power za razkisanje je inovativni proizvod, namenjen vzpostavljanju kislinsko-bazičnega ravnotežja. Vitality Basen Tripel Power za razkisanje je inovativni proizvod, namenjen vzpostavljanju kislinsko-bazičnega ravnotežja.
941891 26111

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitality Basen Tripel Power za razkisanje je inovativni proizvod, namenjen vzpostavljanju kislinsko-bazičnega ravnotežja. Prehransko dopolnilo je dober vir kalcija, magnezija ter kalijevih ionov.

Vpliv posamičnih elementov prehranskega dopolnila Vitality Basen Tripel Power 

Kalcij - je inovativen element prehranskega dopolnila, ki pripomor k regeneraciji, dopolnjevanju kalcijevih ionov v organizmu. Kalcij je pomebna sestavina muskulaturnega tkiva, saj omogoča delovanje mišic, celo naše najpomembnejše srčne mišice.

Poleg velkega pomena kalcija v človeških mišicah pa je pomemben tudi za prenos signalov, zato je izrednega pomena pri prenosu živčnih impulzov.

Kalij - ima vlogo pri vzdrževanju in nadzorovanju krvnega tlaka, ob enem pripomore in ima ključno vlogo pri funkciji muskulature človeka.

Magnezijevi ioni - imajo vpliv pri lajšanju morebitne utrujenosti, izmučenosti; ugoden vpliv ima na pospeševanje sproščanja energijskih zalog, ob enem pa tudi pri sintezi beljakovin.

Sestavine

v 3 kapsulah

% PDV*

Kalij

300 mg

15

Kalcij

120 mg

15

Magnezij

57 mg

15

*PDV = priporočeni dnevni vnos

3 kapsule prehranskega dopolnila vsebujejo še:

  • 300 mg ekstrakta listov navadnega origana
  • 30 mg listov materine dušice
  • 60 mg listov navadnega rožmaria
  • 15 mg listov navadnega žajblja

Kako uporabiti izdelek Vitality Basen Tripel Power prehranski dodatek?

Odmerite po 3 kapsule prehranskega dodatka dnevno, po potrebi. Kapsulo zaužijte s kozarcem vode.

Prehransko dopolnilo lahko zaužijete po jedi ali pa zaužijte po 3 kapsule prehranskega dodatka pred večernim počitkom. Dodatek predstavlja dober vir kalcijevih ionov, ki v organizu sodeluje pri številnih procesih, prav tako kalij kot tudi magnezijevi ioni.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Institut Allergosan Institut Allergosan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov