Vitality Darmelixier eliksir za prebavni trakt, 1 L

<p>Vitality Darmelixier eliksir za prebavni trakt je inovativno prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno s kar 24 različnimi rastlinskimi ekstrakti, eliksir pa vsebuje &scaron;e me&scaron;anico črevesnih bakterijskih kultur.</p>

Vitality Darmelixier eliksir za prebavni trakt je inovativno prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno s kar 24 različnimi rastlinskimi ekstrakti, eliksir pa vsebuje še mešanico črevesnih bakterijskih kultur.

449598 26121

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Vitality Darmelixier eliksir za prebavni trakt je inovativno prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno s kar 24 različnimi rastlinskimi ekstrakti, eliksir pa vsebuje še mešanico črevesnih bakterijskih kultur.

Prednosti prehranskega dopolnila

  • prehransko dopolnilo je v tekočini
  • vsebuje kvalitetne kulture mikroorganizmov
  • kar 24 ekstraktov rastlin
  • dodatek vsebuje kar 5x109 CFU bakterij
  • prehransko dopolnilo je primerno za diabetike

Način uporabe prehranskega dodatka

Odmerjanje odraslim osebam: Pred obrokom naj se odmeri po 30 mililitrov prehranskega dodatka ter popijte z manšo količino vode ali priljubljenega sadnega soka.

Odmerjanje otrokom in mlajšim osebam: izdelek je primeren za otroke nad 1. letom starosti. Pred obrokom naj se odmeri po 10 mililitrov prehranskega dodatka. Izdelek lahko kombinirate z manjšo količino vode ali soka, ki je otroku všeč. 

Uporaba - nosečnice

Nosečnice indoječe matere naj izdelka ne uporabljajo. Prav tako prehransko dopolnilo ni primerno za ljudi, ki imajo poškodovno ustno sluznic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Institut Allergosan Institut Allergosan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov