Vitality Neuro Fit za živce, 60 kapsul

<p>Vitality Neuro Fit vsebuje vitamine B - kompleksa, ki spodbujajo normalno psiholo&scaron;ko funkcijo, prispevajo k zmanj&scaron;anju neučinkovitosti dopolnil in nenadne utrujenosti in spodbujajo normalno delovanje živčnega sistema.</p>

Vitality Neuro Fit vsebuje vitamine B - kompleksa, ki spodbujajo normalno psihološko funkcijo, prispevajo k zmanjšanju neučinkovitosti dopolnil in nenadne utrujenosti in spodbujajo normalno delovanje živčnega sistema.

940577 26122

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomanjkanje vitaminov B lahko povzroči številne telesne in duševne motnje. Ljudje, ki uživajo velike količine alkohola, ženske, ki jemljejo peroralne kontraceptive, starejši ljudi, športniki in zlasti otroci, ki pogosto jemljejo antibiotike so nagnjeni k razvoju pomanjkanja vitamina B in potrebujejo povečanje dnevnega vnosa vitaminov B kompleksa.

Izpostavljenost stresu, dolgotrajnim okužbam in kronični utrujenosti so tudi vzroki, ki nujno zahtevajo dodaten vnos vitamina B.

Zadostna količina vitaminov B kompleksa (B2, B3, B6, B12) podpira funkcijo normalnega živčnega sistema in energetsko presnovo ter zmanjša nenadno anksioznost in utrujenost.

Skupina vitaminov B podpirajo nastanek živčnih celic, krepijo psihično odpornost in izboljšajo koncentracijo. Pri majhnih otrocih ustrezna prisotnost B kompleksa vpliva na živčni sistem na način, ki zmanjša hiperaktivnost in nihanje razpoloženja.

B kompleks vitamini so bistvenega pomena za vzdrževanje kože, sluznic, las in nohtov, pomembni so za zaščito kože in zagotovitev vlage kože.

Študije so pokazale, da je kar 40% primerov dermatitisa, ki nastanejo posledica nezadostnega vnosa vitamina B, in v takšnih kožnih pogojih bi bilo zaželeno, da se zagotovi zadosten vnos.

Sestavine prehranskega dopolnila Vitality Neuro Fit

Pantotenska kislina (vitamin B5) skrbi za normalno presnovo pomembnih steroidnih hormonov in nevrotransmiterjev.

Neuro Fit je prehranski dodatek, ki vsebuje 200% priporočenega dnevnega vnosa vitaminov B2, B3, B6, folata, biotina, pantotenske kisline in mangana ter 160 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina B12, vsebuje pa tudi holin in inositol, čeprav našteta elementa nista strukturno podobna vitaminom, temveč na podoben način sodelujejo pri metabolizmu in prenosu živčnih impulzov.

Izdelek omogoča popolno in uravnoteženo uživanje vitamina B v krvi.

 Sestavine Vitality Neuro Fit prehranskega dopolnila

Sestavine

v 2 kapsulah

% PDV*

Vitamin B3

32 mg

200 %

Inozitol

20 mg

 

Vitamin B5

12 mg

200 %

Mangan

4 mg

200 %

Holin

4 mg

 

Vitamin B2

2,8 mg

200 %

Vitamin B6

2,8 mg

200 %

Folna kislina

400  μg

200 %

Biotin

100  μg

200 %

Vitamin B12

4  μg

160 %

Uporaba prehranskega dopolnila

Odmerite po 2-krat dnevno po 1 kapsulo prehranskega dodatka, obogatenega z vitmaini B kompleksa.

Vitamini B kompleksa sodelujejo predvsem v procesih, ki so pomembni za delovanje živčnega sistema organizma.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Institut Allergosan Institut Allergosan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja